دریافت اطلاعات ...

یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰
گراميداشت سالروز بازگشت پيروزمندانه‏ي آزادگان سرافراز به ميهن اسلامي

26 مرداد ماه، سالروز بازگشت پيروزمندانه‏ي آزادگان سرافراز به ميهن اسلامي گرامي باد

26 مرداد، روز خاطره‏انگيز و سراسر شور و هيجان آغاز بازگشت آزادگان به ميهن اسلامي و روز سراسر افتخاري است كه بر صفحات زرين انقلاب حك شد. 26 مرداد يادآور ايام معطر به عطر حضور دوباره‏ي عزيزاني است كه بوي شهيدان را با خود داشتند.

تنديس استقامت
26 مرداد 1369، برگي ديگر از تقويم انقلاب ورق خورد. شهر به استقبال پرنده‏هاي مهاجر آمده بود كه در سال‏هاي سخت هجران از وطن، بال و پر خود را در زير شكنجه‏هاي كفر شكسته بودند؛ البته هر چند جسم آنان در بند بود، ولي هيچ‌گاه روح و انديشه‏ي بلندشان تسخير نشد و قلبشان به ياد دين و ايمان و آسمان وطن مي‏تپيد. 26 مرداد، روز بازگشايي قفس ما بود؛ روز شادماني شهر و مردم؛ روز شادباش و تبريك؛ روز وصل و ديدار. آغوش وطن گشوده شده بود و فوج فوج مردانگي در آن جاي مي‏گرفت به راستي كدامين ساعت مي‏تواند شكوه آن لحظات را در خود بگنجاند و كدامين تقويم مي‏تواند شوق آن لحظه‏ي ديدار را در خود ثبت كند.
طلوع دوباره‏ي زندگي
آزادگان آمدند همان‏طور كه رفته بودند؛ دلير و مقاوم، نستوه و استوار، اميدوار و دلاور. آمدند با همان صلابت هميشگي، همان‏طور كه ديروز رفته بودند. امروز كه آمدند، بوي اسپند و دود، بوي عطر خاطرات، و بوي مهرباني و انتظار فضاي دل‏ها را سرشار از شور و شعف كرد.
حسّ غريبي بود. عشق خودنمايي مي‏كرد. اقاقيا به استقبال آمده و آفتابگردان صورت خود را به خورشيد سپرده بود. نسيم، مژده‏ي وصل مي‏داد. انتظار پايان يافت و بازگشت پرستوها، سخني بود كه هر پير و جواني ورد زبان خود كرده بود.
نيمه‏ي پنهان دفاع مقدس
آزادگان ما، وارثان شهيدان‏اند و ماندند تا نامشان را گرامي و راهشان را ادامه دهند.
اين از معراج برگشتگان، اينك با حضور خود در جامعه، آمده‏اند تا در صحنه‏هاي سازندگي حماسه‏اي ديگر بيافرينند و هم‏دوش هم‏سنگران ديروزشان، روح بزرگي و صلابت را در جامعه بدمند. اينك رسالت ما، به ويژه نسل جوان اين است كه با دنباله‏روي از سيره‏ي اين سرافرازان، كشور خود را در برابر دشمنان به كمين نشسته بيمه كنيم. بايد قدر اين گنجينه‏هاي ارزشمند انقلاب را دانست؛ آزادمرداني كه در اوج عزّت و پايداري به وطن بازگشتند و با صلابت و ايستادگي، براي خدمت در سنگر سازندگي ايران آزاد و آباد در صحنه‏هاي مختلف اجتماعي، فرهنگي و سياسي آماده و مقاوم‏اند.
اين يادگاران دفاع مقدس و روزهاي آتش و خون، با گام‏هاي مطمئن و دل‏هاي سرشار از عشق و ايمان به خدا و وطن، براي رسيدن به قلّه‏هاي فتح و ظفر ايستاده‏اند؛ پس ما نيز بايد صبوري‏شان را ارج نهيم و پاي غفلت بر آن نگذاريم.

منبع/نویسنده:

تاریخ: ۲۶/۰۵/۱۳۹۴   بازدید: ۱۴۴۹