سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶
عرض تسليت فرا رسيدن ماه محرم‏الحرام

فرا رسيدن ماه محرم‌الحرام و ايام سوگواري سرور و سالار شهيدان، حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) را تسليت و تعزيت عرض مي‌نماييم

ماه گل‌هاي سرخ

استقبال از محرم
اكنون محرم در راه است و چنان آتشي از عشق امام حسين عليه‌السلام در دل ما شعله‌ور شده، كه هيچ آبي تهديدگر شراره‌هاي فزاينده‏ي آن به خاموشي و سردي نيست. اينك اقبالي ما راست كه بر راهمان چراغ هدايت افروخته‌اند و به آمدن كشتي نجات نويدمان مي‌دهند. اكنون عندليبان انديشه، در دستگاه شور حسيني نغمه مي‌پردازند و خويشتن را براي استقبال از محرم آماده مي‌كنند. محرم، فرصتي است براي اين‌كه بذر معرفت حسيني در دل‌هاي مستعد و انديشه‌هاي حق‌جو بپاشيم، و محبت سيدالشهدا را در دل‌ها افزون‌تر نماييم. بياييد از محرم بياموزيم تا هميشه حسيني بينديشيم و حسيني زندگي كنيم.
محرم، ماه آزادگي
محرم ماه آگاهي، ماه شكوفايي، ماه سوگواري و ماه عشق است. محرم ماه آزادي و رهايي، ماه رشد و بالندگي، ماه جوشيدن و انديشيدن، و ماه فاني شدن و به ابديت پيوستن است. محرم مدرسه‏ي عشقي است كه بايد در آن درس آموخت. محرابي است كه بايد در آن به نماز عشق ايستاد و نردباني است كه بايد از آن بالا رفت تا به لقاي حق شتافت.
كربلا، دانشگاه عرفان
در بستر گسترده‏ي تاريخ بشري، سيدالشهدا عليه‌السلام از انسان‌هاي انگشت‌شماري است كه توانسته با زندگي و شهادت خويش، موجي عظيم پديد آورد و قرن‌هاي متمادي، ميليون‌ها دل، جان، انديشه و باور را به سوي خود بكشاند و به عنوان معبري براي رسيدن به ملكوت و وادي عرفان و حماسه، ايفاي نقش كند. حسين عليه‌السلام محبوب خدا و رسول، و معشوق عاشقانِ فداكاري و آزادگي است. خونش تفسير ناب اسلام، قيامش درس مردانگي، كربلايش دانشگاه عرفان و ايمان، و شهادتش درس‌آموز همگان است.
امام حسين عليه‌السلام، آيينه‏ي تمام‌نماي فضيلت
حكايت زيستن و شهادت امام حسين عليه‌السلام، و نيز گفتار و كردارش، نمونه‌اي از يك بزرگمرد تاريخ را براي ما مجسم مي‌سازد؛ او با همه‏ي وجود، آيينه‏ي تمام‌نماي فضيلت‌ها، بزرگ‌منشي‌ها، فداكاري‌ها، جانبازي‌ها، خداخواهي‌ها و خداجويي‌هاست. او به تنهايي مي‌تواند راهبر جان به سوي لاهوت باشد و سعادت آدميان را تضمين كند. دامنه‏ي عظمت شخصيت وي، تا دورافتاده‌ترين مرزهاي جغرافيايي و انساني كشيده شده است. حتي از غير مسلمانان نيز، كم نيستند آنان كه فريفته‏ي سجاياي اخلاقي و روح بلند و اراده‏ي استوار و شهامت بي‌نظير اين جاودانه مرد تاريخ‌اند.
سلام بر حسين؛ سلامي بلند از زبان همه‏ي آزادگان جهان، از روزگار نخستين تا واپسين دم حيات.
امام حسين عليه‌السلام و مبارزه با منكرات
يكي از اهداف قيام امام حسين عليه‌السلام امر به معروف و نهي از منكر بوده است. آن حضرت در وصيت نامه‏ي الهي ـ سياسي خود، پس از شهادت بر يكتايي خدا و رسالت جدّ بزرگوارش، و نيز گواهي بر معاد و ديگر اصول اسلام مي‌فرمايد: «من از روي خودخواهي، خيره‌سري يا به منظور آشوب و ستمگري به پا نخاسته‌ام، بلكه براي اصلاح امور مسلمانان و امّت جدّ بزرگوارم قيام كرده‌ام. قصد من، امر به معروف و نهي از منكر و احياي سنت جدّم رسول خدا صلي الله عليه و آله و پدرم علي بن ابيطالب در ميان امت اسلامي است». اين وصيت‌نامه‏ي كوتاه امّا پربار، منشوري جهاني و جاوداني در مبارزه با بي‌عدالتي و ستمگري ستمگران است.
حسين عليه‏السلام به كربلا مي‌آيد
سلام بر حسين عليه‌السلام، آن عطيّه‏ي بزرگ الهي. درود بر سيدالشهدا عليه‌السلام، بزرگمردي از سلاله‏ي پاكان، عصاره‏ي ايمان، پاسدار حريم ولايت، آفريدگار حماسه و شور، سرفصل كتاب عقيده و جهاد، و اسوه‏ي تمامي آزادگان جهان. اينك حسين عليه‌السلام به كربلا مي‌آيد. مي‌آيد تا يزيد، همه كاره‏ي دنيا نباشد. مي‌آيد تا آيين سبز محمدي صلي الله عليه و آله، به دست فرزندان ابوسفيان در خاك نشود. مي‌آيد تا ذوالفقار علي عليه‌السلام در نيام نماند. مي‌آيد تا در طواف عشق، لباس سرخ شهادت بر تن كند. مي‏آيد تا حج، از روزمرگي به درآيد و كعبه، ديگر خواب خدايگان پوشالي را نبيند. مي‌آيد تا از اين پس، كربلا مطاف اهل دل باشد.

منبع/نویسنده:

تاریخ: ۱۲/۰۷/۱۳۹۵   بازدید: ۳۷۱