۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير

اجراي مانور امداد و نجات در دانشگاه شيراز

براي دومين بار در دانشگاه شيراز ، مانور امداد و نجات با حضور اساتيد، دانشجويان و كاركنان بخش شيمي و با همكاري سازمان آتش نشاني ، در پرديس علوم اين دانشگاه برگزار شد.

در اين برنامه حدود 20 نفر از ماموران سازمان آتش نشاني در قالب تيم فرماندهي عمليات، تيم اطفاء حريق ، تيم امداد و نجات ارتفاع، تيم تخصصي تجسس و تيم اورژانس(واحد آمبولانس آتش نشاني) به مدت 2 ساعت شيوه هاي عملي مقابله با آسيب هاي زلزله و آتش سوزي را اجرا كردند.

همچنين در جلسه مشترك مسئولان سازمان آتش نشاني با اعضاي هيئت علمي بخش شيمي ، برهمكاري هاي مشترك و بهره گيري از توان متخصصان دانشگاهي براي مقابله با آسيب هاي تاكيد شد.

دكتر جواد تشخوريان، معاون بخش شيمي دانشگاه شيراز هدف از اجراي اين مانور را افزايش آگاهي ها در مواجه با حوادث احتمالي برشمرد و خاطر نشان كرد : در اين راستا دوره تئوري با حضور اساتيد، دانشجويان و كاركنان بخش شيمي برگزار شد و امروز هم در قالب اين مانور ، شيوه هاي عملي امداد و نجات اجرا گرديد.

وي افزود : با توجه به اينكه در بخش شيمي به صورت مستقيم با مواد قابل اشتعال و مواد شيميايي خطرناك سرو كار داريم ،ضرورت برگزاري اين دوره ها انكار ناپذير است.

دكتر تشخوريان به تشكيل كميته ايمني در بخش شيمي اشاره و خاطر نشان كرد : از حدود 10 سال قبل ، ‌اين كميته تشكيل شده است و با توجه به وجود آزمايشگاه هاي تخصصي و آموزشي، درخصوص افزايش سطح ايمني آزمايشگاه ها و ساير موارد فعاليت مي نمايد .

استاد بخش شيمي دانشگاه شيراز به بروز حوادث ناشي از بي توجهي نسبت به اصول ايمني اشاره كرد و گفت : بحمدالله تا كنون در دانشگاه شيراز مشكلي در اين خصوص نداشته ايم ، اما نياز است كه براي حفظ منابع انساني و نگهداري مواد شيميايي ، سطح ايمني افزايش يابد.

وي پيشنهاد داد كه در سال هاي آتي و با هماهنگي مسئولان دانشگاه ، ‌مانور امداد و نجات در سطح وسيع تري اجرا گردد.

دكتر تشخوريان در پايان از همكاري معاونت آموزش آتش نشاني،‌تيم عملياتي ايشتگاه پل حر(ايستگاه 1) ، تيم تخصصي انداد و نجات ارتفاع(ايستگه 12) ، تيم تخصصي تجسس و واحد آمبولانس آتش نشاني به خاطر حضور در برنامه قدرداني كرد.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۱۶:۱۷ - ۱۲/۱۰/۱۳۹۵   بازدید: ۸۳۵