۱۳۹۶ سه شنبه ۸ فروردين

انتخاب مقاله ‏ي استاد دانشگاه شيراز به عنوان مقاله ي پر استناد

مقاله ي دكتر محمدعلي رجب زاده، دانشيار بخش علوم زمين دانشكده ي علوم دانشگاه شيراز به عنوان يكي از 5 مقاله ي پر استناد از سال 2014 تا 2016 در ژورنال Journal of African Earth Sciences توسط انتشارات الزوير اعلام گرديد.

اين مقاله با عنوان: Mineralogy, geochemistry and geotectonic significance of mantle peridotites with high-cr chromities in the Neyriz ophiolite from the outer Zagros ophiolite belts انتشار يافته است.

گفتني است دكتر رجب زاده با زمينه ي تحقيقاتي زمين شناسي اقتصادي و ژئوشيمي اكتشافي مواد معدني، داراي بيش از صد مقاله ي ارائه شده در مجلات ISI و ISC و همايش هاي ملّي و بين المللي مي باشد.

وي 6 طرح پژوهشي را به پايان رسانده است و 2 طرح نيز در حال اجرا دارد. چاپ دو كتاب تخصصي، پژوهشگر برتر استان، مدير نمونه ي ملّي، عضويت در انجمن ها و محافل علمي و مسؤوليت هاي متعدد اجرايي در كارنامه ي اين استاد دانشگاه شيراز مشاهده مي شود

منبع خبر:

تاریخ: ۱۲:۰۳ - ۱۸/۱۰/۱۳۹۵   بازدید: ۷۳۹