۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن

پيام تسليت سرپرست دانشگاه شيراز به مناسبت ارتحال حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني

يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ - إِرْجِعِي إِلى رَبِّكِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً ( سوره فجر آيات 27 و 28)

امروز امام عظيم الشان راحل و شهداي گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس ميهمان عزيزي را در بر مي گيرند و در اين سو مقام معظم رهبري و ياران نيم قرن مبارزه ، در فقدان يار و پشتيباني دلسوز اشك مي ريزند.

حضرت آيت ا.. هاشمي رفسنجاني در جواني با درياي معرفت حضرت امام راحل آشنا گشت و با عشق به ايران و اسلام با ستم مبارزه كرد و تاريخي روشن از زندگي پر بركت خود را در دنياي تاريك رازها و رمزها از خود به جا گذاشت.

اين چه دست تقدير است كه اينگونه آيات روشن را در جلو چشمان بيداران مي نهند مردي كه با ياد بزرگ مرد ايران امير كبير اشك بر چشمانش جاري مي گشت و قلبش نه تنها براي ايران كه براي جهان اسلام و فلسطين مي طپيد در شب شهادت اين بزرگ مرد و در سالروز قيام مردم مبارز قم در سال 56 همچون مراد خود كه در سالروز قيام مردم همين شهر مقدس در سال 42 به لقاء الله پيوست ، دعوت حق را لبيك گفت.

آيت ا... هاشمي رفسنجاني قبل از انقلاب با مال و جانش در راه اهداف اسلام و حضرت امام (ره) دفاع كرد و پشتيبان و مدافع مبارزين و منزل مسكوني اش مأمن روحانيان مبارز بود. در دوران پيروزي انقلاب و بعد از آن در سنگر شهيد بهشتي و شهيد باهنر و شهيد مطهري و رهبر معظم انقلاب و در قالب حزب جمهوري اسلامي پايه گزار قانون اساسي و نظام مقدس جمهوري اسلامي گشتند و چه تهمت ها و شايعات سوء را به جان خريدند و دست از اهداف مقدس خود بر نداشتند.

حضرت آيت ا... هاشمي رفسنجاني اين شهيد زنده كه به دست متحجرين مورد سوء قصد واقع گرديد عمري دوباره يافت تا در زمان جنگ جانشين فرمانده كل قوا باشد و يار و ياور رزمندگان اسلام و در پايان جنگ منادي صلح باشد و به حفظ كيان ايران اسلامي همت گمارد.

پس از جنگ نيز در دوران سازندگي اقدامات بي نظير وي در آباداني كشور بر انسانهاي آگاه پوشيده نيست ، فقرزدايي از مناطق با استعداد و دور افتاده مانند بم، چابهار ، قشم و ديگر نقاط، ترميم پالايشگاه ها و نيروگاه ها، ساخت سدهاي مهم ، ايجاد راههاي ارتباطي ، پايه گذاري اصلي انرژي هسته اي، ارتباط شايسته با كشورهاي همجوار و آسياي ميانه ، ارتقاي شأن ايراني در جامعه جهاني از مهمترين اقدامات اين اميركبير انقلاب اسلامي بود.

در دوران اخير نيز سينه پر راز و رمز خود را سپر تير تنگ نظران شايعه پرداز نمود. و با متحجران و قاعدين انقلاب و دفاع مقدس محاجه نمود و مقصود جوانان برومند گشت تا از هاشمي بزرگ يك انسان آزاديخواه ، منطقي وعادل جلوه گر گردد و نامش در دل تاريخ مفصل ايران زمين پايدار.

اينجانب اين مصيبت بزرگ را به ساحت مقدس حضرت بقيه ا... الاعظم(عج) و مقام معظم رهبري دام ظله العالي و ملت شريف ايران بخصوص دانشگاهيان دانشگاه شيراز تسليت عرض مي نمايم.

يادش گرامي و راهش مستدام باد.

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد

سرپرست دنشگاه شيراز