جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

نشست مشترك روساي دانشگاه هاي خصوصي افغانستان با هيئت رئيسه دانشگاه شيراز

در نشست جمعي از روساي دانشگاه هاي خصوصي افغانستان با هيئت رئيسه دانشگاه شيراز ، بر گسترش همكاري هاي علمي مشترك تاكيد شد.

در ابتداي اين ديدار،خانم دكتر سيده زهره عظيمي فر ، مدير روابط بين الملل دانشگاه شيراز به معرفي اين دانشگاه بزرگ و توانمندي هاي آن در زمينه هاي مختلف پرداخت.

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ،‌ سرپرست دانشگاه شيراز هم از آمادگي اين دانشگاه براي كمك به رشد و توسعه دانشگاه هاي كشور افغانستان خبر داد و گفت: دانشگاه شيراز به عنوان يك دانشگاه برتر، آماده است تا مسئوليت آموزش مدرسان و مربيان دانشگاه هاي افغانستان را بر عهده بگيرد.

وي افزود: به دليل همزباني دوكشور افغانستان و ايران ، تحصيل دانشجويان افغان در جمهوري اسلامي ايران راحت از ساير كشورها است.

سرپرست دانشگاه شيراز با تأكيد بر استفاده از زبان شيرين فارسي در نگارش كتب دانشگاهي ، خاطر نشان كرد: دانشگاه شيراز براي ارسال كتب اساتيد دانشگاه شيراز به كشور افغانستان تواناست و در راستاي اجراي پروژه ها و پايان نامه هاي مشترك ،آماده گسترش همكاري با دانشگاه هاي كشور افغانستان مي باشد.

دكتر ذاكر حسين ارشاد ، معاون آكادميك و سرپرست اتحاديه دانشگاه هاي خصوصي افغانستان هم در اين نشست گفت: شيراز در تمدن بشري جايگاه ويژه اي دارد و دانشگاه شيراز تمثيل كليه مفاخر گذشته و فرهنگ منطقه مي باشد.

وي افزود: به رغم همه مشكلات ناخواسته كه افغانستان را گرفتار نابساماني هايي كرد ، از سال 1385 اولين دانشگاه خصوصي با مجوز رسمي وزارت تحصيلات عاليه افغانستان افتتاح شد و هم اكنون 127 موسسه و دانشگاه خصوصي در افغانستان مشغول فعاليت مي باشند.

سرپرست اتحاديه دانشگاه هاي خصوصي افغانستان اظهار داشت: 167 هزار دانشجو در مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد و 5 هزار و پانصد استاد در اين دانشگاه هاي خصوصي مشغول به تحصيل و تدريس مي باشند.

دكتر سيدعلي اكبر صفوي، قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز هم از اينكه افغانستان پس از تحمل سختي ها در حال طي كردن مسير رشد است، اظهار خوشحالي كرد و گفت: با توجه به سابقه درخشان دانشگاه شيراز در ايجاد دوره هاي دكتري در برخي رشته ها، پايه گذاري و راه اندازي دانشكده آموزش هاي الكترونيكي و سرپرستي گروهي از وزارت علوم براي نوشتن قوانين آموزش مجازي، اين دانشگاه آمادگي خود را براي بررسي چالش ها و ارائه راهكارهاي كاربردي براي حل مشكلات كشور افغانستان اعلام مي دارد.

وي افزود: دانشگاه شيراز در زمينه هاي منابع آب و كشاورزي نيز آماده همكاري دوجانبه است و با استفاده از نيروهاي بومي افغانستان و تحت نظارت و راهنمايي اساتيد دانشگاه شيراز مي توان بر مشكلات فائق آمد.

راه اندازي دانشگاه هاي مجازي و برگزاري دوره هاي ويژه زبان انگليسي براي اساتيد دانشگاه هاي افغانستان از ديگر پيشهادات دكتر صفوي براي افغان ها بود.

دكتر حسينچاري معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز هم تأكيد نمود كه كيفيت بر كميت مقدم است و اساتيد و دانشگاهيان بايد براي مردمي كه چشم اميدشان به آنهاست، دلسوز باشند.

وي اظهار داشت: وقتي دانش شما به بدنه جامعه منتقل شود، مشكلات مردم رخت بر مي بندد .

دكتر موحد، معاون دانشجوييدانشگاه شيراز نيز در اين نشست گفت: بايد در رشد و ترقي آموزش عالي افغانستان آسيب شناسي كرد تا مشكلاتي كه جوامع ديگر در اين راه تجربه كردند، تكرار نشود.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۵:۳۹ - ۱۹/۱۱/۱۳۹۵   بازدید: ۶۵۲