۱۳۹۶ سه شنبه ۸ فروردين

برگزاري جشن انقلاب در دانشگاه شيراز

همزمان با ايام الله دهه فجر و درآستانه سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ايران،‌ آيين جشني با حضور دانشگاهيان در باغ ارم برگزار شد.

دكتر مسعود حسين چاري ،‌معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه شيراز در اين مراسم ضمن تبريك دهه فجر، اظهار داشت : انقلاب اسلامي به بركت خون فشاني و جان فشاني مجاهدان و ايثارگران به ثمر نشست و و به بركت آن، سلامت و امنيت براي ما حاصل شد وهمه ي ما بايد قدردان اين نعمت ها باشيم.

وي افزود : در سي و هشتمين سال انقلاب ،‌ضروري است كه با دقت و تامل در اهداف انقلاب و تحليل فردي و جمعي، بررسي نماييم تا چه ميزان به آن اهداف دست يافته ايم.

دكتر حسين چاري بيان داشت: ملت ايران در 38 سال گذشته، به صورت پيوسته تحت فشار مستكبران‌، تحريم ،‌ تهديد و توطئه بوده تا انقلاب به ثمر ننشيند ؛‌اما با مجاهدت هاي فراوان، اين انقلاب حفاظت و حراست شده است.

معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز خاطر نشان كرد : امروز به بركت اسلام و آن خون فشاني ها ، عزت نصيب مردم ما شده است اما علاوه بر نقاط قوت فراوان موجود ،‌ برخي اشتباهات و نقاط ضعف هم مشاهده مي شود كه بايد به صورت عالمانه مورد تحليل قرار گيرد.

وي ادامه داد : ما بايد تفكر كنيم كه هر كدام از ما مي توانيم چه نقشي را در ادامه و استمرار اهداف انقلاب اسلامي ايفا نماييم.

دكتر حسين چاري گفت: عنصر اصلي كه ملت ما را تاكنون پويا و سرزنده نگه داشته است ، همدلي و همبستگي بوده و اين عنصر بايد حفظ شود.

وي ادامه داد ‌: دل هاي ما نبايد از هم جدا شوند و دشمنان هم بسيار تلاش كرده اند كه به آن ضربه بزنند ،‌اما بحمدالله تا كنون موفق نشده اند.

معاون فرهنگي اجتماعي انشگاه شيراز تصريح كرد : هر كدام از آحاد جامعه يك محيط كاري دارند و هر كدام از ما وظيفه داريم در آن حيطه، همه آنچه را كه مي توانيم براي سربلندي و پيشرفت كشور و مملكت و نظام مان انجام دهيم.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۱۱:۵۵ - ۲۰/۱۱/۱۳۹۵   بازدید: ۱۱۴۹