۱۳۹۶ سه شنبه ۸ فروردين

بازديد جمعي از روساي دانشگاه ها و خيرين آموزش عالي كشور از اماكن خيرساز دانشگاه شيراز

همزمان با برگزاري دومين گردهمايي ملي خيرين آموزش عالي در شيراز ،‌ جمعي از روساي دانشگاه ها، مسئولان بنيادهاي خيرين آموزش عالي و خيرين آموزش عالي كشور از مجتمع جهان پارس ،‌ دانشكده فناوري هاي نوين و دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيرازبازديد كردند.

شركت كنندگان در اين برنامه ضمن بازديد از مجتمع جهان پارس، با بخش هاي مختلف اين مجتمع و آزمايشگاه هاي موجود در دانشكده فناوري هاي نوين آشنا شدند و با مسئولان دانشكده گفتگو كردند.

همچنين با حضور شركت كنندگان در گردهمايي ملي خيرين آموزش عالي از مجموعه ساختمان هاي تاسيس شده توسط خير مرحوم و فرهيخته آقاي احمد نادر كاظمي در دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز بازديد به عمل آمد .

دكتر حميد رضا شريف، رئيس دانشكده هنر و معماري در اين مراسم ضمن خير مقدم به ميهمانان به گوشه اي از فعاليت هاي دانشكده اشاره نمود.

وي با گراميداشت ياد آقاي احمد نادر كاظمي و تلاش هايي كه آن مرحوم در جهت بهبود اين مكان آموزشي داشت ، به معرفي دانشكده و رشته و مقاطع در حال راه اندازي پرداخت.

رئيس دانشكده هنر و معماري در ادامه با قدرداني از حمايت هاي مالي خانواده خير مرحوم آقاي دكتر قانع شيرازي، گزارشي از مراحل ساخت و روند پيشرفت فيزيكي ساختمان در حال احداث در دانشكده را ارائه داد.

سپس آقاي رضازاده نماينده مرحوم آقاي نادر كاظمي، ضمن معرفي شخصيت والاي آن خير، به معرفي خدمات ارزنده و فعاليت هاي صورت گرفته توسط آن مرحوم پرداخت.

در ادامه ميهمانان جهت آشنايي با بخش هاي مختلف، به همراه رئيس دانشكده هنر و معماري از مجموعه دانشكده بازديد نمودند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۱۶:۰۸ - ۲۵/۱۱/۱۳۹۵   بازدید: ۳۳۲