۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد

توديع و معارفه مديران پيشين وجديد تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز

مراسم توديع و معارفه مديران پيشين وجديد تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز با حضور هيأت رئيسه دانشگاه، جمعي از اساتيد وكاركنان در تالار دكتر مصطفوي برگزار شد.

در اين آئين از زحمات چهار و نيم ساله خانم دكتر زهرا رياحي زمين تقدير به عمل آمد و دكتر احمد شيخي به سمت مدير تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز منصوب شد.

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، سرپرست دانشگاه شيراز در اين مراسم با قدرداني از زحمات خانم دكتر رياحي زمين اظهار داشت: وي متواضعانه و همراه با صبر و حوصله در اين مدت اقدامات ارزشمندي را انجام داد و برخورد توأم با كرامت و تلاش هاي خالصانه اين استاد دانشگاه شيراز شايسته سپاس است.

سرپرست دانشگاه شيراز گفت: هم اكنون يك ششم از اعضاي هيأت علمي دانشگاه شيراز را خانم ها تشكيل مي دهند و جا دارد كه بيش از پيش از اين بانوان توانمند در سمت هاي مديريتي استفاده شود.

دكتر سيد محسن تقوي، معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز هم با اشاره به اهميت تحصيلات تكميلي در دانشگاه بيان داشت: براساس مصوبه هيأت رئيسه، توسعه تحصيلات تكميلي در دستور كار دانشگاه قرار دارد.

وي ،با بيان اينكه هم اكنون 14 درصد دانشجويان دانشگاه شيراز در مقطع دكتري و 34 درصد در مقطع كارشناسي ارشد مشغول به تحصيل مي باشند؛ اظهار داشت: با توجه به آمار در حال حاضر 48 درصد دانشجويان دانشگاه شيراز در تحصيلات تكميلي حضور دارند و بر اساس برنامه ريزي ها تعداد دانشجويان ارشد ودكتري بايد به شصت درصد افزايش يابد.

معاون آموزشي دانشگاه شيراز گفت: تحصيلات تكميلي ركن اصلي و اساسي ماست و در سطح بندي دانشگاه چه در داخل و چه براساس معيارهاي بين المللي، بسيار مؤثر است.

وي ادامه داد: بيش از 80 درصد مقالات دانشگاه شيراز مستخرج از دانشجويان تحصيلات تكميلي است و بسياري از طرح هاي پژوهشي و قراردادهاي برون سازماني نيز توسط دانشجويان ارشد و دكتري در بخش هاي مختلف دانشگاه انجام مي شود و اين نشان دهنده آن است كه بار اصلي پژوهش دانشگاه روي دوش دانشجويان تحصيلات تكميلي قرار دارد.

دكتر تقوي اظهار داشت: با توجه به اين موارد ، ايجاد رشته هاي جديد و بين رشته اي و رشته هاي مورد نياز جامعه توسط دانشگاه شيراز مورد حمايت قرار مي گيرد.

خانم دكتر رياحي زمين، مدير پيشين تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز هم در اين مراسم به بيان مهمترين اقدامات و فعاليت هاي صورت گرفته در اين مديريت طي چهار و نيم سال گذشته پرداخت و گفت: نظم، قانون و عدالت همواره سرلوحه كارها بوده است.

دكتر احمد شيخي مدير جديد تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز هم در اين مراسم با اشاره به اهميت تحصيلات تكميلي به عنوان موتور محرك پژوهش و نو آوري، توليد علم، كارآفريني و ارتباط با صنعت اظهار داشت: براساس اهداف موجود در اسناد بالادستي علم كشور يعني نقشه جامع علمي، برنامه ريزي هاي لازم صورت گرفته تا كيفيت آموزش و پژوهش در تحصيلات تكميلي همراه با ارتقاء جايگاه ملي و بين المللي دانشگاه شيراي صورت گيرد.

مدير تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز به برنامه ها و استراتژي اين دانشگاه در حوزه تحصيلات تكميلي پرداخت و گفت: افزايش فرصت مطالعاتي سالانه دانشجويان دكتري و هيأت علمي، افزايش نسبت دانشجويان خارجي به داخلي، افزايش درصد دانشجويان تحصيلات تكميلي، افزايش كيفيت آموزش و پژوهش، توسعه دوره هاي بين رشته اي، تداوم توسعه دوره هاي دكتري در جهت اصلاح هرم دانشجويي و افزايش اخذ طرح با صنعت براي اعضاء هيأت علمي و دانشجويان دكتري در دستور كار مديريت تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز قرار دارد.

در انتهاي اين مراسم با اهداء لوح و هدايايي از خانم دكتر رياحي زمين تجليل شد.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۱۴:۰۳ - ۲۶/۱۱/۱۳۹۵   بازدید: ۱۲۵۲