سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

غيرمحرمانه

من جاسوس نيستم
سيدحسين موسويان، ديپلمات سابق كشورمان كه در زمان دولت دهم به جاسوسي متهم شده بود، گفت: بازپرس و قاضي اصلي پرونده من، جناب حسن حداد، معاون وقت امنيت دادستان تهران بود كه بعد از ده روز بازجويي در اوين، من را به اتاق كارش در اوين احضار و حكم آزادي به قيد وثيقه را صادر كرد. در اين جلسه ايشان به من گفت كه سوءتفاهم ها برطرف شده و از من خواست كه سكوت كنم تا جنجال ها فروكش كند و بعد هم منع تعقيب صادر شد.

خبري خوش درباره محصورين؟!
دفعه قبل در دانشگاه شيراز، «محمود صادقي» نماينده مجلس، رئيس دستگاه قضا را به «چرت وپرت گفتن»(!) متهم كرد و يكي دو روز بعد مجبور شد در مراسم ديگري عذرخواهي كند! اين بار به سراغ محصورين رفته و درحالي كه در دانشگاه خواجه نصير طوسي سخنراني مي كرد در پاسخ به سؤال يكي از دانشجويان درخصوص ماجراي حصر گفت: با پيگيري هاي خستگي ناپذير دكتر مطهري، انشاءالله تا قبل از عيد خبرهايي خوب خواهيم شنيد. انصاف نيوز اين خبر را منتشر كرده است.
رودربايستي روحاني با بعضي ها!
قدرت الله عليخاني، مشاور آيت الله هاشمي معتقد است هم رئيس جمهور با بعضي ها رودربايستي دارد و هم برخي اعضاي كابينه شفاف نيستند. عليخاني گفته: برخي از اعضاي كابينه دولت در انتقال دقيق مشكلات معيشتي به روحاني شفاف عمل نمي كنند. روحاني با برخي از اعضاي كابينه خود رودربايستي دارد و در بيان دغدغه هاي خود با اعضاي دولت راحت نيست. تيم اقتصادي دولت روحاني در حق دولت و مردم بي انصافي كرده است. روحاني با طبقه پايين جامعه ارتباط برقرار نكرد. براي روحاني نگرانم.
افشاي محرمانه ها
رسانه هاي روسي از لغو سفر معاون نخست وزير روسيه به ايران «به خاطر افشاي اطلاعات اين سفر» از سوي ايران خبر داده اند. دميتري راگوزين، برنامه سفر خود به ايران را لغو و دليل آن را «مسائل فني» عنوان كرده است. دميتري راگوزين، سرپرست بخش دفاعي در دولت روسيه است كه قرار بود 25 بهمن به ايران بيايد. رسانه هاي روسي مدعي شده اند كه علت لغو اين سفر اين است كه ايران اطلاعاتي را درباره سفر پيش رو افشا كرده و اين درحالي است كه مسكو انتظار داشت اين سفر محرمانه بماند.
   تاریخ: ۱۱:۰۹ - ۲۸/۱۱/۱۳۹۵   بازدید: ۶۶