سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

سن اعتياد كاهش يافته است

معاون سياسي،امنيتي و اجتماعي استانداري فارس گفت: سن اعتياد در استان كاهش يافته است و دستگاه هاي دولتي در كنترل اعتياد و آثار زيان بار آن موفق نبوده اند
به گزارش خبرگزاري برنا از فارس، هادي پژوهش جهرمي در جمع دانشجويان فعال مسائل اجتماعي دانشگاه شيراز گفت: سن اعتياد در استان كاهش يافته است و حداقل در دو دهه گذشته سازمانها و دستگاه هاي دولتي در حوزه قضايي و اجرايي به معناي واقعي در كنترل اعتياد و آثار زيان بار آن موفق نبوده اند.
وي با اشاره به اينكه مجموعه دستگاه هاي اجرايي و اداري به تنهايي نمي توانند آسيب هاي اجتماعي را از پيش رو بردارند عنوان نمود:ورود و حضور قشرهاي مردمي مي تواند مقداري از سنگيني بار را از دوش متولي كار بردارد.
معاون سياسي،امنيتي و اجتماعي استانداري فارس با بيان اينكه در بحث مسائل اجتماعي بايد كار را به مردم سپرد عنوان نمود: شكل گيري نهاد هاي مردمي و سمن ها در بحث مسائل زيست محيطي و فرهنگي يك گام بسيار مفيد و موثر است و ورود سازمان هاي مردمي بخصوص مردم نهاد جوان باعث شده است تا موفقيت شان در مواردي به مراتب حتي از دستگاه هاي اجرايي بيشتر باشد.
پژوهش در بحث جمع كردن كودكان كار اظهار كرد: در آمار تعداد كودكان كار ايراني كمتر هستند و عمده اين كودكان از اتباع خارجي مي باشند ليكن در زمينه ساماندهي واصلاح كودكان خياباني و بزهكار بايد به ريشه ها پرداخت تا به نتيجه مطلوب رسيد.
وي با بيان اينكه در امر پيشگيري نقاط آسيب پذير شهرستانها را بصورت برجسته مشخص كرده ايم افزود: ما آمادگي داريم يافته هاي دانشجويان در بخش هاي مختلف را در قالب يك عمليات اجرايي بصورت مشترك از حوزه نظر به حوزه عمل تبديل نماييم.
معاون سياسي،امنيتي و اجتماعي استانداري فارس تصريح كرد:حل و فصل پيچيدگي آسيب هاي اجتماعي مستلزم كار بسيار سنگين است و ورود دانشجويان به اين مقوله كاري ارزشمند مي باشد و انشاالله با استفاده از دانش , آگاهي و توان نيروي جواني كه در دانشگاه وجود دارد بتوانيم بزه و آسيب هاي اجتماعي را به حداقل برسانيم.
منبع خبر:
برنا نيوز