پنج شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۶

تبريك سرپرست دانشگاه شيراز به خانم دكتر عظيمي فر

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ، سرپرست دانشگاه شيراز در پيامي خطاب به خانم دكتر سيده زهره عظيمي فر ، مدير امور بين الملل دانشگاه و استاد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر ؛‌ كسب جايزه بين المللي Suffrage Science را تبريك گفت .

در اين پيام آمده است :

" موفقيت سركار عالي به عنوان بانوي برگزيده علمي Suffrage Science در لندن و بيانات محكم شما در دفاع از زنان ايران اسلامي در آنجا، موجب افتخار و مسرت اينجانب و همكاران هيأت رئيسه گشت.

به شما كه در صحنه اجرائي يكي از مديران موفق و در زمينه آموزش و پژوهش از سرآمدان دانشگاه و در زندگي مادر و همسري دلسوز هستيد تبريك عرض نموده و موفقيت روزافزون شما را از درگاه ايزد يكتا خواستارم."

گفتني است جايزه بين المللي Suffrage Science، به تشويق زناني مي پردازد كه نه تنها دست آوردهاي علمي ارزشمندي داشته‌اند، بلكه در ايجاد انگيزه و مشوق بودن نيز توانمند بوده‌اند.

اين فعاليت از سال ۲۰۱۱ و توسط موسسه تحقيقاتي MRC CSC انگليس شروع به كار كرد.

اين رويداد كه هر دو سال يكبار اتفاق مي افتد به چند دسته مختلف از جمله: مهندسي، رياضيات و محاسبات كامپيوتري و علوم طبيعي تقسيم بندي مي شود.

امسال و براي نخستين بار، اين جايزه به خانم دكتر سيده زهره عظيمي فر، دانشيار دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر، مدير روابط بين الملل، مدير مركز پايش هوشمند تصوير و ماشين بينايي دانشگاه شيراز اهدا شد.

تاریخ: ۱۷:۲۲ - ۲۵/۱۲/۱۳۹۵   بازدید: ۸۷۴