۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت

حضور مسئولان دانشگاه تورينوي ايتاليا در دانشگاه شيراز

نشست مشترك جمعي از اساتيد و مسئولان دو دانشگاه پلي تكنيك تورينوي ايتاليا و دانشگاه شيراز ؛ در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز برگزار شد.

در اين نشست درخصوص انعقاد تفاهم نامه مشترك ميان دو دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در ابتداي اين نشست، ‌دكتر سيد علي اكبر صفوي،‌قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز ضمن خوشامد گويي به ميهمانان ، به ارائه ي توضيحاتي در خصوص دانشگاه شيراز و توانمندي ها و ظرفيت هاي اين دانشگاه بزرگ پرداخت.

وي از آمادگي دانشگاه شيراز براي اعطاي بورسيه تحصيلي به دانشجويان ممتاز دانشگاه تورينو خبر داد و گفت: استفاده از اساتيد دانشگاه تورينو در كنفرانس هاي علمي دانشگاه شيراز و نيز در مباحث كنترل ترافيك و پروژه هاي مرتبط با نفت و گاز مي تواند در تفاهم نامه ها لحاظ شود.

پرفسور چيايا (Chiaia)، استاد مهندسي سازه در دانشگاه تورينو نيز ضمن ابراز خرسندي از حضور در دانشگاه شيراز ،‌ مطالبي را درباره ي دانشگاه تورينو بيان كرد.

به گفته ي وي ، دانشگاه تورينو با رتبه ي جهاني 66 و رتبه ي 10 در ميان دانشگاه هاي مهندسي، جزء دانشگاه هاي درجه 1 ايتاليا محسوب مي شود.

پرفسور چيايا با بيان اينكه هم اكنون 8 درصد دانشجويان خارجي دانشگاه تورينو را دانشجويان ايراني تشكيل مي دهند ،‌ اظهار داشت: اين آمار بسيار مناسبي است و دانشگاه تورينو به دنبال تسهيل پذيرش دانشجويان ايراني است.

وي افزود: دانشگاه تورينو كه در شهر صنعتي ايتاليا واقع شده است تمام تلاش خود را معطوف به ايجاد رابطه اي موثر با تجارت و بخش صنعت نموده است و در اين مسير، اكنون جزو دانشگاه هاي پيشتاز در ايتاليا مي باشد. همچنين، دانشگاه پلي تكنيك تورينو در تلاش است تا راه حل مناسبي براي مشكلات موجود در زمينه ي آب در ايتاليا بيابد و دانشگاه شيراز در اين حيطه نيز مي تواند تجربيات خود را در اختيار اين دانشگاه قرار دهد.

دكتر قاسم حبيب آگهي ،‌معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز هم در ادامه ي اين نشست ، به بررسي زمينه هاي همكاري مشترك دو دانشگاه پرداخت.

وي، رفع مشكل گرد و خاك، توسعه ي تكنولوژي هاي نوين (مانند خودروهاي برقي و اشكال جديد حمل و نقل عمومي)، توسعه ي شهري، آموزش زبان فارسي و ايتاليايي، و هنر، را از جمله زمينه هاي مشترك همكاري با دانشگاه تورينو برشمرد.

دكتر حبيب آگهي تاكيد كرد: در اين همكاري نبايد تنها به امضاي تفاهم نامه بسنده شود و تلاش شود كه مفاد قرارداد عملياتي گردد.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۲۱:۲۴ - ۲۵/۱۲/۱۳۹۵   بازدید: ۱۰۲۳