سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶

وداع باشكوه دانشگاهيان با مرحوم پروفسور مهدي رشيدي

صبح امروز، اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه شيراز همراه با كوله باري از تاسف و تالم ، با حضور در پرديس علوم اين دانشگاه، با پيكر استاد فرهيخته ي بخش شيمي، پروفسور مهدي رشيدي وداع كردند.

اين مراسم با حضور هيئت رئيسه دانشگاه شيراز، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي استان فارس و ساير دانشگاهيان ترتيب يافت و شركت كنندگان ، ضمن ابراز همدردي با خانواده شادروان پروفسور رشيدي ،عضو هيئت علمي دانشكده علوم ، براي آن مرحوم غفران الهي و براي بازماندگان صبر جميل و اجر جزيل را از درگاه خداوند متعال خواستار شدند.

پروفسور حبيب فيروزآبادي، استاد پيشكسوت دانشگاه شيراز و چهره ماندگار كشور در اين مراسم به بيان خاطرات و گوشه اي از ويژگي هاي شخصيتي و افتخارات علمي آن استاد فقيد دانشگاه شيراز پرداخت و گفت: با توجه به فعاليت هاي علمي - پژوهشي چهل ساله آن مرحوم ،‌ به حق مي توان دكتر مهدي رشيدي را پدر شيمي آلي فلزي ايران (Organometallic Chemistry) ناميد.

پس از اقامه نماز بر پيكر مرحوم دكتر رشيدي در پرديس علوم دانشگاه شيراز، پيكر آن استاد فقيد براي خاكسپاري به دارالرحمه شيراز منتقل گرديد.

گفتني است مراسم ترحيم آن مرحوم پنج شنبه 17 فروردين ماه 1396 از ساعت 17 تا 18:30 در مسجد جامع دانشگاه شيراز برگزار مي شود.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۱:۳۹ - ۱۵/۰۱/۱۳۹۶   بازدید: ۱۹۲۷