۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد

چاپ مقالات دكتر كاكايي در مجله "ميراث جاويدان" كشور بوسني هرزگوين

مجله « ميراث جاويدان » در كشور بوسني هرزگوين يكي از شماره هاي خود را به ترجمه و چاپ مقالات دكتر كاكايي اختصاص داد.

در تابستان سال 1395 به دعوت مركز اسلامي سارايوو دكتر قاسم كاكايي استاد دانشكده الهيات و معارف اسلامي دانشگاه شيراز براي تدريس يك ترم فشرده فلسفه و عرفان اسلامي عازم كشور بوسني هرزگوين شد. اين دوره كه در مقطع كارشناسي ارشد براي دانشجويان بوسنيايي برگزار ميشد ،مورد استقبال ساير دانشگاهها و مراكز آموزشي شهر سارايوو قرار گرفت .در طول اين سفر، دكتر كاكايي با فعالان فرهنگي و انديشمندان بوسنيايي نيز ديدار و گفتگو داشت . اين امر باعث شد كه يكي از فعالترين مراكز فرهنگ اسلامي يكي از شماره هاي مجله علمي خود « ميراث جاويدان » را به ترجمه و چاپ مقالات عرفاني دكتر كاكايي به زبان بوسنيايي اختصاص دهد. در اين شماره ضمن ارائه معرفي نسبتاً مفصلي از دكتر كاكايي و سوابق علمي او، شش مقاله از مقالات دكتر كاكايي به چاپ رسيده است. لازم به يادآوري است كه دكتر كاكايي به دعوت دانشگاههاي معتبر بين المللي تا كنون به ارائه مقاله در كشورهاي آمريكا(دانشگاه ايالتي نيويورك) ، انگلستان(آكسفورد، كمبريج و ولز) ، آلمان (برلين) ،اتريش (وين) ، ايتاليا(ناپل) ، يونان (آتن) ،تركيه (استانبول و قونيه) ، سوريه(دمشق) ،آذربايجان(باكو) پرداخته است.دكتر كاكايي همچنين دوره هاي فشرده آموزشي در دانشگاههاي كاروليناي شمالي(آمريكا) ، كالج اسلامي جاكارتا(اندونزي) و مركز اسلامي سارايوو(بوسني هرزگوين) و مركز اسلامي اوكلند (زلاندنو) برگزار كرده است.

منبع خبر:

تاریخ: ۰۹:۳۰ - ۲۸/۰۱/۱۳۹۶   بازدید: ۲۶۷