۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير

نشست خبري همايش بين المللي نقش اديان در اخلاق صلح، عفو و دوستي

نشست خبري همايش بين المللي نقش اديان در اخلاق صلح، عفو و دوستي با حضور دبيران علمي و اجرايي در سالن كنفرانس دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد.

دكتر سعيد رحيميان ، دبير علمي همايش بين المللي نقش اديان در اخلاق صلح، عفو و دوستي در جمع خبرنگاران به تشريح اهداف و برنامه هاي اين همايش پرداخت و گفت: پس از فراخوان ،‌ 250 چكيده مقاله دريافت شد و پس از بررسي داوران ،‌در مدت 2 روز برگزاري همايش 60 مقاله ارائه مي گردد.

وي ، بنيان هاي نظري صلح، عفو و دوستي از منظر اديان ؛ صلح، عفو و دوستي در تاريخ و سياست معاصر در خاورميانه: نقش اديان ؛ جلوه هاي صلح گستري اديان در هنر، معماري و ادبيات ؛ صلح، عفو و دوستي در توسعه سلامت و حفظ محيط زيست از منظر اديان ؛‌ صلح، عفو و دوستي در روابط اجتماعي، بين المذاهب و بين الملل: نقش رسانه ها و سازمانهاي غير دولتي ؛ نقش اديان در نهادينه سازي صلح ، عفو و دوستي در جوامع، حقوق و روابط بين الملل ؛‌ صلح، عفو و دوستي از منظر رهبران اديان و انديشمندان انقلاب اسلامي ( امام خميني و...) ؛‌ را از محورهاي همايش برشمرد.

رئيس مركز پژوهش هاي فرهنگ اسلامي دانشگاه شيراز سخنرانان مراسم افتتاحيه همايش صلح را دكتر ابراهيم گشتاسبي راد رئيس دانشگاه شيراز ،دكتر محمدهادي ايمانيه رياست دانشگاه علوم پزشكي شيراز و قائم مقام وزير در استان فارس ،مهندس سيد محمد علي افشاني استاندار فارس ،دكتر محمد فرهادي وزير آموزش عالي ،آيت الله دكتر موسوي بجنوردي: استاد حوزه و دانشگاه ، دكتر علي اكبر ولايتي رياست مركز استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام ، دكتر محمد يوسف نيري استاد ادبيات دانشگاه شيراز ، دكتر غلامرضا اعواني عضو پيوستۀ فرهنگستان علوم و استاد فلسفه دانشگاه شهيد بهشتي‌، دكتر محمدجعفر اميرمحلاتي استاد دانشكده مطالعات اسلامي كالج ابرلين ايالات متحده و رئيس اسقف ارامنه در تهران عنوان كرد .

به گفته دكتر رحيميان ، همزمان با همايش ،‌ فاز نخست موزه صلح در دانشگاه شيراز افتتاح مي شود و نمايشگاه آثار هنري شامل خطاطي ،‌نقاشي و پوستر با موضوع صلح برپا مي گردد.

رئيس مركز پژوهش هاي فرهنگ اسلامي دانشگاه شيراز اظهار داشت : قرار است روز دوم اردي بهشت ماه به عنوان روز گراميداشت صلح در دانشگاه شيراز نامگذاري شود و طرح نامگذاري شيراز به عنوان پايتخت صلح ايران و منطقه تقديم مسئولان گردد.

دكتر ابراهيم عباسي ،‌ دبير اجرايي همايش بين المللي نقش اديان در اخلاق صلح، عفو و دوستي هم در جمع خبرنگاران گفت: مراسم افتتاحيه همايش روز شنبه 2/2/1396 از ساعت 8 تا 12 در سالن مركز اسناد و كتابخانه ملي فارس واقع در چهارراه حافظيه با پيام تصويري آيت ا... عبدا... جوادي آملي آغاز خواهد شد .

وي افزود: اين همايش در روزهاي دوم و سوم ارديبهشت ماه با برگزاري 12 پنل هاي مختلف برگزار مي شود و جدول برنامه ها در وب سايت همايش به نشاني ethicswp.shirazu.ac.ir موجود است.

به گفته دكترعباسي ، شركت در اين همايش رايگان است و به شركت كنندگان گواهي حضور اعطا مي شود.

در ادامه اي نشست ،‌خبرنگاران سئوالات خود را مطرح كردند و مسئولان همايش به آنها پاسخ دادند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۱۵:۲۸ - ۲۸/۰۱/۱۳۹۶   بازدید: ۴۳۲