دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶

افتتاح مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور دكتر ستاري، معاون علمي و فناوري رئيس جمهور، دكتر گشتاسبي، سرپرست دانشگاه شيراز و جمعي از اساتيد ، مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز گشايش يافت.

اين مركز در برج نوآوري دانشگاه شيراز ايجاد شده و يك مركز شتاب دهنده جامع ، مركزشتابدهي، مركز رشد واحدهاي فناور و مركزخدمات تخصصي تجاري سازي ، از مراكز زير مجموعه آن به شمار مي رود.

دكتر وحيد سهراب پور ، مدير مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز در آيين گشايش اين مركز اظهار داشت : هم اينك هشت تيم در اين مجموعه در حال فعاليت هستند كه اين تيم ها از بين بيش از 150 تيم انتخاب شده اند.

وي افزود : ترويج و توسعه فرهنگ نوآوري و كارآفريني ، نقش آفريني در تحقق كارآفريني مبتني بر نوآوري ؛ شناسايي و توانمندسازي متخصصان، دانشجويان و اساتيد خلاق، نوآور و كارآفرين و فراهم كردن زمين تجاري سازي دستاوردهاي علمي آنها براي ورود به فعاليت هاي كارآفرينانه ؛ و ارتقاي نقش نوآوران و كارآفرينان در توسعه و اعتلاي كشور از طريق خلق دانش، فناوري و كسب و كار دانش بنيان ؛‌از اهداف مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز به شمار مي رود.

دكتر سهراب پور، تسريع در تبديل ايده ها به محصول و تجاري سازي ؛ تحقيق در زمينه نوآوري، كسب و كار و توسعه كسب و كار در سطوح منطقه اي، كشوري و بين المللي ؛ ارائه خدمات مشاوره اي به سازمان هاي محلي، منطقه اي و ملي در حوزه هاي مرتبط ؛ ايجاد زمينه جذب درآمدهاي اختصاصي براي مركز و دانشگاه ؛ و همكاري با واحدهاي تحقيق، توسعه و نوآوري صنايع ؛‌را از ديگر اهداف راه اندازي مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز عنوان كرد.

مدير مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز به هزينه مورد نياز براي تكميل اين مركز اشاره كرد و گفت : براي تجهيزات و آماده سازي؛اجراي برنامه هاي آموزشي، ترويجي، مهارتي، تخصصي ؛

و خدمات تجاري سازي و حمايت از تيم ها و واحدهاي فناور ؛ در مجموع يك و نيم ميليارد تومان نياز است و اميد آن مي رود كه با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تامين گردد.

دكتر سورنا ستاري، معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري هم در آيين گشايش مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز گفت: با تحقق اقتصاد دانش بنيان، فضاي جديدي در اقتصاد كشور شكل مي گيرد كه اين فضا مي تواند دستاوردهاي بسيار مثبتي را براي اقتصاد كشور به همراه داشته باشد.

وي افزود: اقتصاد دانش بنيان يك اقتصاد مطلوب بر محور دانش و انسان است كه در اين نوع اقتصاد افراد داراي اعتماد به نفس و با دانش مي تواند نقش مهمي در ايجاد شغل و كارآفريني ايفا كنند.

دكتر ستاري در بخش ديگري از سخنان خود بيان داشت: دانشگاه شيراز از قطب هاي توسعه علم در كشور است كه مي تواند نقش مهم و توسعه اي در اقتصاد دانش بنيان و كار آفريني در جنوب كشور داشته باشد.

معاون رئيس جمهوري بيان كرد: دانشگاه شيراز گام هاي اوليه در زمينه اقتصاد دانش بنيان را مانند ديگر دانشگاه ها در كشور برداشته است و هم اينك فارس و شيراز در اين زمينه فعال و موفق بوده است .

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۵:۲۱ - ۱۰/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۱۰۶۳