جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶

برگزاري مراسم اختتاميه ي همايش بين المللي نقش اديان در اخلاق صلح، عفو و دوستي

مراسم اختتاميه ي همايش بين المللي نقش اديان در اخلاق صلح، عفو و دوستي در مركز اسناد و كتابخانه ي ملّي فارس برگزار شد.

در اين مراسم، ابتدا دكتر حسينچاري، معاون فرهنگي دانشگاه شيراز سخنراني نمود و بر نيازهاي ديني، بومي و رواني جامعه ي ايراني مبتني بر گفت‏وگو و صلح تأكيد كرد.

دكتر وينته ميوت، استاد حقوق بشر كالج پادشاهي لندن هم بر اهميت صلح تأكيد نمود و به تبعيض روا شده بر فلسطينيان توسط رژيم صهيونيستي و نياز به صلح در منطقه اشاره كرد.

در ادامه، نماينده ي دين يهود، آقاي بين صيانس به ايراد سخن پرداخت و پيام نمايندگان زرتشتيان نيز قرائت شد.

دكتر ابراهيم عباسي، دبير اجرايي همايش نيز طي گزارشي اعلام كرد: در اين همايش كه با حضور بيش از 70 ميهمان داخلي و خارجي برگزار گرديد، بيش از 400 نفر طي دو روز همايش پذيرش شدند. همچنين 12پنل هم‏زمان با موضوعات متنوع مرتبط با همايش برگزار گرديدند.

وي، بنيان هاي نظري صلح، عفو و دوستي از منظر اديان؛ صلح، عفو و دوستي در تاريخ و سياست معاصر در خاورميانه: نقش اديان؛ صلح، عفو و دوستي در توسعه ي سلامت و حفظ محيط زيست از منظر اديان؛‌ صلح، عفو و دوستي در روابط اجتماعي، بين المذاهب و بين الملل: نقش رسانه ها و سازمان هاي غير دولتي؛ نقش اديان در نهادينه سازي صلح، عفو و دوستي در جوامع و صلح، عفو و دوستي از منظر رهبران اديان و انديشمندان انقلاب اسلامي (امام خميني و ...) ‌ را از محورهاي همايش برشمرد.

دكتر عباسي افزود: مجموعه چكيده مقالات همايش (194 چكيده) به زبان فارسي و انگليسي تهيه و به همراه بسته همايش شامل مجموعه مقالات همايش ملّي و ... در اختيار شركت كنندگان قرار گرفت.

در پايان، گواهي ارائه ي مقالات و تنديس همايش توسط رئيس دانشگاه و ديگر مديران و مسؤولان به برگزيدگان اهدا گرديد.

پايان بخش مراسم اختتاميه ي همايش بين المللي صلح ، بازديد از نقاشي و پوستر صلح همايش بود كه در سالن اصلي مركز اسناد و كتابخانه ي ملّي به نمايش گذاشته شده بود و هم زمان با آن، تئاتر صحنه اي صلح توسط دانشجويان دانشگاه هنر شيراز اجرا گرديد.

شايان ذكر است دكتر فرهادي، وزير علوم، تحقيقات و فنّاوري طي نامه اي از برگزاري شايسته ي همايش بين المللي صلح در دانشگاه شيراز قدرداني كرد و پيشنهاد داير نمودن دبيرخانه ي دائمي مطالعات ترويج اخلاق صلح، عفو و دوستي به منظور طراحي و برگزاري همايش هاي تكاملي آينده را ارائه داد.

تاریخ: ۱۵:۳۸ - ۱۳/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۱۰۶۵