جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

برگزاري پانزدهمين همايش نمايندگان مديران مسؤول نشريات دانشگاهي سراسر كشور در دانشگاه شيراز

پانزدهمين همايش نمايندگان مديران مسؤول نشريات دانشگاهي سراسر كشور با حضور دكتر سيد ضياء هاشمي، معاون فرهنگي و اجتماعي و رئيس شوراي مركزي ناظر بر نشريات دانشگاهي وزارت علوم، تحقيقات و فنّاوري؛ دكتر فضل ا... ايرجي كجوري، مديركل فرهنگي و اجتماعي و دبير شوراي مركزي ناظر بر نشريات دانشگاهي وزارت علوم و مسؤولان دانشگاه شيراز در ارديبهشت ماه جاري در دانشگاه شيراز برگزار شد.

در اين همايش با شركت بيش از 220 نفر از دانشگاه هاي سراسر كشور، انتخابات مديران مسؤول نشريات دانشگاهي در شوراي مركزي ناظر بر نشريات وزارت علوم، تحقيقات و فنّاوري نيز برگزار گرديد و آقاي محمدمهدي پرنيان چي (دانشگاه صنعتي اميركبير) و آقاي ابراهيم اسكافي نوغاني (دانشگاه رازي كرمانشاه) به عنوان اعضاي اصلي و آقاي عليرضا صفرپور (دانشگاه صنعتي اميركبير) به عنوان عضو علي البدل با كسب اكثريت آرا انتخاب شدند.

همچنين به منظور توان افزايي در فعالان مطبوعاتي، 5 كارگاه آموزشي با عناوين: ارزيابي و نقد نشريات بر اساس معيارهاي داوري جشنواره ي نشريات دانشجويي كشور؛ اصول طراحي لوگو، جلد، گرافيك و صفحه آرايي مطبوعاتي؛ ارائه ي الگويي براي نشريه ي دانشجويي حرفه اي از تحرير تا انتشار؛ كار با نرم افزار InDesign (گرافيك و صفحه آرايي مطبوعاتي) و روزنامه نگاري الكترونيك برگزار گرديد.

گفتني است در همايش ياد شده، نمايشگاهي از نشريات دانشگاهي دانشگاه شيراز نيز با 150 عنوان در قالب 270 شماره براي بازديد علاقه مندان برپا شد.

تاریخ: ۱۵:۴۵ - ۱۸/۰۲/۱۳۹۶   بازدید: ۴۰۸