۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير

امضاي تفاهم نامه بين دانشگاه شيراز و دانشگاه اطلاعات، تكنولوژي و ارتباطات عراق

در نشست مشترك سرپرست دانشگاه شيراز با رئيس دانشگاه اطلاعات، تكنولوژي و ارتباطات عراق ، تفاهم نامه همكاري هاي علمي توسط روساي دو دانشگاه به امضا رسيد و درخصوص گسترش همكاري هاي علمي مشترك بحث و تبادل نظر شد.

در ابتداي اين نشست كه در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز ترتيب يافت ؛ خانم دكتر سيده زهره عظيمي فر، مدير امور بين الملل دانشگاه شيراز ضمن معرفي اين دانشگاه ، به بيان توانمندي ها و ظرفيت هاي فراوان دانشگاه شيراز در حوزه هاي مختلف پرداخت.

وي بيان داشت: تفاهم نامه ي امضا شده ،زمينه را براي تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه هاي مشترك، برگزاري دوره هاي مشترك و اجراي كنفرانس هاي بين المللي برقرار مي كند.

دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ،‌سرپرست دانشگاه شيراز نيز در اين مراسم ضمن خوشحالي از حضور هيات دانشگاهي كشور عراق در دانشگاه شيراز، اظهار اميدواري كرد ارتباطات آكادميك ميان دانشگاه هاي دو كشور بويژه در رشته هاي مهندسي بيش از پيش توسعه يابد.

وي تصريح كرد : از نظر تاريخي و فرهنگي ملت هاي خاورميانه به هم وابسته هستند ؛ بخشي از تاريخ و فرهنگ ايران در كشور عراق است و بخشي از تاريخ و فرهنگ عراق در كشو ايران است و بنابراين دانش و فرهنگ و تمدن ما مرز نمي شناسد.

وي ادامه داد : ما مي توانيم فارغ از مرزهاي سياسي كارعلمي انجام دهيم و پيشرفت كنيم.

دكتر عباس محسن عبدالحسين البكري ، رئيس دانشگاه اطلاعات، تكنولوژي و ارتباطات عراق هم با ابراز خوشحالي از حضورش در دانشگاه شيراز گفت: اين آمادگي وجود دارد تا در زمينه هاي مختلف با دانشگاه شيراز همكاري مشترك صورت گيرد.

وي با معرفي مختصر از دانشگاه اطلاعات، تكنولوژي و ارتباطات بيان داشت : اين دانشگاه چند پروژه كلان و ملي را در كشور عراق اجرا كرده و در بخش هاي صنعتي اين كشور نيز فعال است.

رئيس دانشگاه اطلاعات، تكنولوژي و ارتباطات عراق اظهار اميدواري كرد كه بر اساس تفاهم نامه امضا شده، زمينه براي حضور مربيان اين دانشگاه و تحصيل در مقطع دكتري در دانشگاه شيراز فراهم گردد.

دكتر سيدعلي اكبر صفوي، قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز هم در اين نشست گفت : اين آمادگي در دانشگاه شيراز وجود دارد كه همكاري هاي علمي را در سطح بين المللي بيش از پيش گسترش دهد.

دكتر صفوي ، بنيان و اساس دانشگاه شيراز را بين المللي توصيف كرد و گفت: به دنبال اجرايي كردن تفاهم نامه ها در جهت معنابخشي به ارتباطات بين المللي هستيم.

قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز گفت: شيراز در گذشته قطب الكترونيك كشور بوده و دانشگاه شيراز نيز از توانمندي منحصر به فردي در زمينه مهندسي برق و كامپيوتر برخوردار مي باشد.

وي ادامه داد : بزرگتريت پروژه هاي ICT ايران با همكاري دانشگاه شيراز اجرا شده و هم اكنون نيز ارتباط مناسب و تنگاتنگي بين دانشگاه شيراز و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات برقرار است و قراردادهاي كلان در اين زمينه امضا شده است.

قائم مقام دانشگاه شيراز در انتهاي آيين امضاي تفاهم نامه ميان دانشگاه شيراز با دانشگاه اطلاعات،‌تكنولوژي و ارتباطات عراق خاطر نشان كرد : امضاي تفاهم نامه آسان است اما اجراي آن اهميت دارد؛ به همين منظور ليست برنامه هاي مختلف براي اجرايي شدن تفاهم نامه تنظيم شده و به سرعت اجرايي مي گردد.

گفتني است رئيس دانشگاه اطلاعات، تكنولوژي و ارتباطات عراق به همراه دكتر صفا الماموري،‌ رئيس دانشكده اطلاعات كسب و كار اين دانشگاه،‌با حضور در دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز با مسئولان و اساتيد اين دانشكده درباره ي اجراي پروژه هاي مشترك به گفتگو پرداختند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:

تاریخ: ۱۱:۳۲ - ۰۲/۰۳/۱۳۹۶   بازدید: ۸۴۶