پنج شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶

نشست هيئت رئيسه دانشگاه شيراز با منتخبان شوراي شهر شيراز

طليعه آغاز به كار منتخبين شوراي اسلامي شهر شيراز، همراه بود با نشست رسمي با هيئت رئيسه دانشگاه شيراز. انتخاب دانشگاه شيراز به‌عنوان نخستين دستگاه اجرايي مورد تعامل اعضاء شورا، نشانه‌اي آشكار از عزم راسخ منتخبين مردم شيراز براي حركت در مسير علم و تخصص است. اين نشست درعصر شنبه سيزده خرداد مصادف با ليالي ماه پُر بركت رمضان انجام شد.

شركت كنندگان در اين نشست ضمن بحث و تبادل نظر براي گسترش و تعميق همكاري‌هاي دو جانبه، بر لزوم به‌كارگيري راهكارهاي علمي – تخصصي براي حل مسائل و موانع پيش‌روي كلان شهر شيراز تأكيد كردند.

دكتر گشتاسبي‌راد، سرپرست دانشگاه شيراز در اين مراسم ضمن اشاره به گوشه‌اي ازتوانمندي‌ها و ظرفيت‌هاي فراوان دانشگاه شيراز بيان داشت: اهميت تعامل مثبت و سازنده بين شوراي اسلامي شهر و مراكز توانمند علمي بركسي پوشيده نيست و دانشگاه شيراز اين آمادگي را دارد تا با ارائه راهكارهاي عالمانه، گره‌گشاي مشكلات در زمينه ‌هاي مختلف باشد.

وي با بيان اين‌كه هم اكنون قرارداد همكاري مشترك بين دانشگاه شيراز و شهرداري در زمينه‌هاي ترافيك و حمل و نقل، قطار شهري، و مقوله هاي متنوع فني مهندسي، فرهنگي و آموزشي، و ... وجود دارد، اظهار اميدواري كرد: فعاليت‌ها و طرح‌هاي كلان مشترك بيش از پيش افزايش يابد.

در ادامه اين نشست، منتخبان پنجمين شوراي اسلامي شهر شيراز و اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه به بيان ديدگاه‌ها و نقطه نظرات خويش در خصوص همكاري‌هاي مشترك پرداختند.

درانتها هيئت رئيسه دانشگاه ضمن آرزوي موفقيت براي اعضاي شوراي پنجم، حُسن انتخاب ايشان در برگزاري اولين نشست با دانشگاهيان را بيانگر توجه منتخبين مردم شيراز، به جايگاه علم و تخصص دانسته صميمانه از ايشان تشكر كردند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۵:۴۲ - ۱۶/۰۳/۱۳۹۶   بازدید: ۱۲۱۴