جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

پيام تبريك به ‌مناسبت فرا رسيدن عيد سعيد فطر

بسم ‌الله الرحمن الرحيم

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن و ماه ذكر خدا به پايان رسيد. خوشا به حال آنان كه در اين ماه مبارك، توشه‌اي از تقوي برگرفتند و خانه ي آخرت خويش را آباد كردند.

عيد فطر، جشن بازگشت به فطرت پاك انساني، به بركت عبادت خالصانه و تلاش براي زدودن زنگارهاي گناه، انحراف و جهالت از دل ها و جان ها در طول ماه مبارك رمضان است. عيد فطر براي آنان كه رمضان را آن گونه كه شايسته است درك كرده اند، روز اعلام پيروزي بر طاغوت نفس مي باشد و روز شكر به درگاه الهي به دليل آنچه در ضيافت خويش ما را به آن ميهمان نمود و به سوي آن هدايت فرمود.

بنيانگذار جمهوري اسلامي، حضرت امام خميني (ره) در تبيين معناي عيد واقعي مي فرمايند: عيد واقعى آن وقتى است كه انسان رضاى خدا را به دست بياورد و درون خود را اصلاح كند ... . مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) نيز مي فرمايند: ماه رمضان و عيد فطر هنگامي مبارك خواهد بود كه مسلمانان بتوانند از اين فرصت براي خودسازي و به وجود آوردن حيات طَيّبه در نفس خويش استفاده كنند.

روابط عمومي دانشگاه شيراز با آرزوي قبولي طاعات و عبادات در ماه مبارك رمضان و تبريك عيد سعيد فطر، رستگاري، عزّت و كرامت همگان را ، از خداوند متعال مسألت مي نمايد.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۷:۱۵ - ۰۴/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۵۲۱