چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۶

آغاز ساخت نمازخانه دانشكده مهندسي

در آستانه عيد سعيد فطر ، كلنگ ساخت نمازخانه دانشكده مهندسي در محل دانشكده مهندسي 1 دانشگاه شيراز به زمين زده شد.

در اين آيين دكتر گشتاسبي راد، سرپرست دانشگاه شيراز ، حجت الاسلام والمسلمين نيّري ، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و جمعي از اساتيد و دانشجويان حضور داشتند.

دكتر خياطيان، رئيس دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز اظهار داشت : اين نمازخانه با زيربناي بالغ بر يكصد متر مربع و با هزينه اي حدود 110 ميليون تومان ساخته خواهد شد.

وي افزود : هزينه اوليه توسط درآمد هاي اختصاصي دانشكده هاي مهندسي و مهندسي برق و كامپيوتر و مابقي هزينه ها با كمك اساتيد و ستاد اقامه نماز استان تامين مي شود.

دكتر خياطيان اظهار اميدواري كرد : تا آغاز سال تحصيلي آينده ،‌نمازخانه دانشكده مهندسي به بهره برداري برسد.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۷:۳۰ - ۰۴/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۶۳۴