چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶

مصاحبه با خانم دكتر عظيمي فر دبير اجرايي سمپوزيوم بين المللي انجمن كامپيوتر ايران، هوش مصنوعي و پردازش سيگنال، علوم كامپيوتر و مهندسي نرم افزار

اينجانب دكتر سيده زهره عظيمي فر، دانشيار بخش مهندسي كامپيوتر دانشگاه شيراز با كمال افتخار اعلام مي نمايم كه قرار است دو سمپوزيوم از انجمن كامپيوتر ايران به نام هاي AISP و CSSE را در پاييز 1396(2017) در دانشگاه شيراز برگزار كنيم.

از سوي رياست محترم دانشگاه، خودم به عنوان دبير اجرايي و دو دبير محترم علمي اين سمپوزيوم ها، آقايان دكتر علي حمزه و دكتر اشكان سامي و ديگر اعضاي برگزاركننده، همگي دانشمندان، دانشجويان و متخصصان مرتبط با صنعت را به اين برنامه ي خاص دعوت مي نماييم.

خلاصه اي از برنامه را خدمت شما عرض مي كنم.

AISP كه شامل عناوين مختلفي هست؛ عناوين خاص اين سمپوزيوم عبارتند از:

Image Processing, Signal Processing, Information theory, Deep learning, Bio medical signal & Image Processing

سمپوزيومCSSE نيز شامل الگوريتم ها، انواع جوانب الگوريتم ها از جمله Software Design, Software architecture, Software testing, Big Data و موارد ديگر است كه با مراجعه به وب سايت و كانال تلگرامي كنفرانس، اطلاعات بيشتري را مي توانيد در خصوص ساير عناوين اين دو سمپوزيوم به دست بياوريد.

همچنين بايد خدمت عزيزان عرض كنم سخنرانان بين المللي از دانشگاه هاي معتبر اروپا و شمال آمريكا شامل آلمان، ايتاليا، اتريش، كانادا و ... دعوت ما را پذيرفته اند كه هم در كميته ي علمي و هم به عنوان مدعو در سخنراني ها و كارگاه هاي اين دو كنفرانس مشاركت خواهند داشت. اطلاعات جديد هر روز در سايت اضافه مي شود.

همچنين علاقه مندان مي توانند با مراجعه به سايت، خلاصه سخنراني ها و غيره را دريافت نمايند.

آدرس سايت: shirazu.ac.ir/csi2017

آدرس كانال تلگرام: https://t.me/csi_2017

ما اميدواريم با حمايت انجمن كامپيوتر ايران و تجربه ي خوبي كه تاكنون در برگزاري چنين برنامه هايي در دانشگاه شيراز داشته ايم، امسال هم يك برنامه ي بسيار خوبي را در پاييز زيباي شهر شيراز برگزار كنيم.

بايد عرض كنم كه AISP دومين تجربه ي خود را در دانشگاه شيراز سپري خواهد كرد و اميدوار هستيم كه همه ي علاقه مندان از كشورهاي مختلف و ايران خاطره ي خوبي را از اين برنامه به همراه خود به خانه ببرند.

در خصوص شهر شيراز هم بايد عرض كنم كه اين شهر مركز تمدن، مركز ادبيات و شهر مذهبي و آموزشي ايران است و ما اميدواريم يك بار ديگر ثابت كنيم در پاييز زيباي شيراز، دانشگاه شيراز مركز گردشگري دانش ايران است و همه ي دانشمندان در اين حوزه را بتوانيم در كنار هم در اين سمپوزيوم ها، ديدار كنيم و برنامه ي خوبي را داشته باشيم.

به اميد ديدار

جهت مشاهده كليپ تصويري مصاحبه اينجا را كليك كنيد.

تاریخ: ۱۴:۳۶ - ۱۱/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۸۷۳