جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

رقابت 77 هزار كنكوري در استان فارس

دكتر سيد محسن تقوي، نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان فارس و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز، به بيان مطالبي در خصوص كنكور سراسري دانشگاه ها پرداخت.

وي اظهار داشت: كنكور سراسري امسال ، روزهاي پنج شنبه و جمعه 15 و 16 تيرماه 96 در دو نوبت صبح و عصر برگزار مي شود.

دكتر تقوي گفت: داوطلبان گروه آموزشي رياضي و علوم انساني صبح پنج شنبه، گروه آزمايشي هنر عصر پنج شنبه، گروه آزمايشي تجربي صبح جمعه و گروه آزمايشي زبانهاي خارجي عصر جمعه در جلسه آزمون شركت مي كنند.

به گفته نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان فارس، داوطلبان تا ساعت 24 چهارشنبه 14 تيرماه مهلت دارند تا با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org نسبت به مشاهده و پرينت كارت اقدام نمايند.

وي تصريح كرد: چنانچه در كارت هاي داوطلبان اشتباهي وجود داشته باشد، شعبه رفع نقص در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز واقع در خيابان ساحلي غربي با حضور نمايندگان سازمان سنجش داير است.

دكتر تقوي در ادامه به بيان آمار داوطلبان كنكور امسال پرداخت و گفت: در كل كشوريك ميليون و 93 هزار و 197 نفر متقاضي وجود دارد كه از اين تعداد 76 هزار و 608 نفر در استان فارس و 32 هزار و 8 نفر در شهر شيراز مي باشند.

وي افزود: كنكور سراسري امسال در 35 شهر استان فارس برگزار مي شود و باجه هاي رفع نقص در همه شهرستانها به رفع مشكل داوطلبان مي پردازند.

دكتر تقوي از بيشترين حضور داوطلبان در گروه آزمايشي تجربي خبر داد و گفت: امسال 580 هزار و 301 نفر در گروه آزمايشي تجربي، 148 هزار و 429 نفر در گروه آزمايشي رياضي، 184 هزار و 122 نفر در گروه علوم انساني، 118 هزار و 402 نفر در گروه آزمايشي زبان هاي خارجي و 61 هزار و 943 نفر در گروه آزمايشي هنر ؛ در سراسر كشور به رقابت مي پردازند .

وي افزود: در استان فارس هم 48 هزار و 740 نفر در گروه آزمايشي تجربي، 7 هزار و 654 نفر در گروه آزمايشي رياضي، 9 هزار و 251 نفر در گروه علوم انساني، 7 هزار و 71 نفر در گروه آزمايشي زبان هاي خارجي و 3 هزار و 892 نفر در گروه آزمايشي هنر ؛ در جلسه امتحان كنكور سراسري حضور مي يابند.

معاون آموزشي دانشگاه شيراز ، از افزايش حدود 7 درصدي تعداد داوطلبان كنكور سراسري امسال نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: با توجه به آمار، امسال تعداد داوطلبان در كل كشور حدود 79هزار نفر افزايش يافته است.

نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان فارس گفت: همچون سال گذشته، حدود 60 درصد شركت كنندگان كشور و استان را خانم ها و 40 درصد را آقايان تشكيل مي دهند.

معاون آموزشي دانشگاه شيراز با اشاره به حساسيت بالاي كنكور سراسري و تأكيد بر برگزاري صحيح و سالم آن بيان داشت: دانشگاه شيراز در ساليان گذشته با همه توان اين آزمون را برگزار كرده و موفق شده است لوح تقدير سازمان سنجش را به عنوان دانشگاه برتر در برگزاري كنكور سراسري از آن خود كند.

تاریخ: ۱۱:۴۵ - ۱۳/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۶۷۷