دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶

برگزاري اولين جلسه شوراي رفاهي اعضاي هيات علمي دانشگاه شيراز

به گزارش "ستاد رفاهي اعضاي هيات علمي دانشگاه شيراز" اولين جلسه شوراي رفاهي اعضاي هيات علمي دانشگاه شيراز با حضور آقاي دكتر گشتاسبي راد سرپرست محترم دانشگاه، دكتر صفوي معاون محترم برنامه ريزي و توسعه دانشگاه، دكتر مينايي مشاور رييس دانشگاه در امور رفاهي و دبير ستاد رفاهي اعضاي هيات علمي، آقاي دكتر فيزابي رييس روابط عمومي دانشگاه، آقاي مزارعي رييس اداره رفاه، آقاي ابوالحسني نماينده دانشگاه مجتمع رفاهي فرهنگي (به عنوان اعضاي پانل) و حضور حدود يكصد نفر از اعضاي هيات علمي در محل تالار حكمت دانشگاه شيراز صبح روز چهارشنبه 14 تيرماه برگزار شد. پس از تلاوت آياتي چند از قران مجيد و پخش سرود جمهوري اسلامي جلسه با اظهارات و سئوالات اعضاي محترم هيات علمي آغاز شد. بر اين اساس، تامين مسكن، وام¬هاي كم بهره، حمايت بيشتر از اعضاي هيات علمي جوان، اطلاع رساني بهتر در زمينه¬هاي رفاهي، تشكيل صندوق قرض الحسنه خاص استادان، مشكلات مربوط به سلامت و بيمه تكميلي و ترميم حقوق هيات علمي از مهمترين دغدغه¬هاي اعضاي هيات علمي به شمار مي¬رود. برخي از اعضا نيز رضايت خود را از برخي امكانات ارايه شده توسط دانشگاه شيراز از جمله اردوگاه مصطفوي و مهمانسراي دانشگاه در شهر تهران ابراز داشتند. در ادامه آقاي دكتر گشتاسبي راد ضمن تشريح سياست¬هاي كلان دانشگاه در امور رفاهي بر عزم جدي دانشگاه شيراز در تامين رفاه اعضاي هيات علمي تاكيد كردند. وي افزود بايد با كمك استادان اين دانشگاه بزرگ، گام¬هاي مهمي در جهت بين المللي كردن دانشگاه برداريم. سپس آقاي دكتر صفوي با ذكر جزيياتي به كارهاي انجام شده يا در دست انجام دانشگاه در زمينه رفاهي اشاره كردند. از مهمترين برنامه¬هاي ارايه شده توسط ايشان مي¬توان به طرح جامع سلامت و ايجاد پارك¬هاي تفريحي در دانشكده¬هاي كشاورزي و دامپزشكي اشاره كرد. در پايان دكتر مينايي، آقاي مزارعي و آقاي ابوالحسني به برخي از سئوالات حضار پاسخ دادند.
   تاریخ: ۱۳:۰۲ - ۱۷/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۵۶۹