دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶

حضور نمايندگان دانشگاه شيراز در پانزدهمين نمايشگاه بين المللي نفت و گاز مسكو و سيزدهمين كنگره نفت و گاز روسيه

به گزارش امور بين الملل دانشگاه شيراز به دعوت دفتر رايزني فناوري ايران در مسكو، نمايندگان دانشگاه شيراز در پانزدهمين نمايشگاه بين المللي نفت و گاز مسكو و سيزدهمين كنگره نفت و گاز روسيه در تاريخ 26-30 ژوئن شركت كردند. آقايان دكتر مسعود رياضي مدير مركز ازديادبرداشت از مخازن نفتي و دكتر عظيم كلانتري مدير آزمايشگاه مركزي نفت در اين سفر پس از بازديد از دانشگاه نفتي گوبكين و شركت در جلسه هيات رييسه اين دانشگاه به ارائه توانمندي هاي دانشگاه شيراز پرداختند.
با توجه به سوابق، فعاليت ها و توانمندي هاي دانشگاه شيراز مقرر شد تفاهم نامه همكاري هاي دو جانبه ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه گوبكين امضا شود. همچنين در اين سفر از مجموعه دانشگاهي فناوري روسيه و امكانات و تجهيزات نفتي آن بازديدي به عمل آمد و مقرر شد به زودي همكاري فناورانه بين دو مجموعه طي قراردادي صورت پذيرد.
نماينده دانشگاه شيراز در نشست همكاري دو جانبه ايران و روسيه در سيزدهمين كنگره نفت و گاز روسيه پس از اشاره به توانمندي ها و پروژه و مگاپروژه هاي ملي در حال اجرا در دانشگاه شيراز، به فرصت هاي همكاري و سرمايه گذاري در حوزه نفت و گاز در ايران و بخصوص در استان فارس اشاره كرد. در اين نشست بعضي موسسات و شركت ها تمايل خود را برا ي همكاري در حوزه هاي نفت و گاز اعلام كردند.
طي اين سفر ديداري با رايزن محترم علمي و سرپرست دانشجويان ايران در روسيه، بلاروس، اكراين و آسياي ميانه صورت گرفت. طي اين ديدار از وضعيت دانشگاه هاي اين منطقه، فرصت هاي علمي- تحقيقاتي و ارتباط دانشگاه هاي ايران با روسيه اطلاعاتي كسب شد.
در پايان مقرر شد در آينده نزديك رابطين انتقال فناوري بين ايران و روسيه و همچنين رايزن محترم علمي سفارت ايران در سفري به شيراز ضمن بازديد از امكانات و ظرفيت هاي استان فارس و به ويژه دانشگاه شيراز، به تبيين فرصت هاي همكاري طرفين بپردازند.

تاریخ: ۱۲:۵۷ - ۱۹/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۴۴۳