پنج شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۶

برگزاري نشست پيش اجلاسيه ي طرحنامه ي استدلالي بر تجرد نفس دكتر سعيد رحيميان

پس از برگزاري نخستين پيش اجلاسيه ي طرحنامه ي دكتر سعيد رحيميان، استاد فلسفه ي دانشگاه شيراز با عنوان تعريف زيبايي شناسانه از عرفان اسلامي زبان محور در ارديبهشت ماه سال جاري، دومين پيش اجلاسيه ي اين استاد دانشگاه با موضوع استدلالي بر تجرد نفس بر پايه ي نوروفيزيولوژي، به همّت كميته ي دستگاهي حمايت از كرسي ها در دانشگاه شيراز و با همكاري مركز پژوهش هاي فرهنگ اسلامي اين دانشگاه و نيز دبيرخانه ي هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره وابسته به شوراي عالي انقلاب فرهنگي در تير ماه جاري در سالن دكتر شهيدي دانشكده ي الهيات و معارف اسلامي برگزار شد.
در اين نشست، آقاي مهدي انتظاري، ناظر هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي و شوراي داوري متشكل از حجت الاسلام و المسلمين جعفر شاه نظري، عضو هيأت علمي دانشگاه اصفهان؛ دكتر رضا اكبري، عضو هيأت علمي دانشگاه امام صادق (ع) و دكتر افشين برهان حقيقي، عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز و جراح مغز و اعصاب و نيز كميته ي ناقدان متشكل از دكتر مهدي ذاكري، عضو هيأت علمي دانشگاه تهران؛ دكتر علي محمد ساجدي و دكتر محمد بنياني، اعضاي هيأت علمي دانشگاه شيراز و دكتر عبدالعلي شكر به عنوان مدير و مجري جلسه حضور داشتند.
در ابتدا، دكتر رحيميان به ارائه ي طرحنامه ي خود با موضوع استدلالي بر تجرد نفس بر پايه ي نوروفيزيولوژي پرداخت.
در ادامه، ناقدان طرحنامه ي دكتر رحيميان، ديدگاه هاي خود را بيان كردند. پس از طرح ديدگاه ها و بيان انتقادات ناقدان، مجدداً دكتر رحيميان به دفاع از طرحنامه ي خويش پرداخت.
در پايان، شوراي داوري و ناظر هيأت حمايت از كرسي ها براي ادامه ي نشست بعدي اين طرحنامه به بحث و تبادل نظر پرداختند و مقرر گرديد پس از جمع بندي شوراي داوري دبيرخانه ي هيأت حمايت از كرسي ها نتيجه ي نشست را به دانشگاه شيراز اعلام نمايد.

تاریخ: ۱۳:۱۳ - ۲۰/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۱۹۸