چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶

پانزدهمين آيين نكوداشت دانش آموختگان غيرايراني در دانشگاه تبريز برگزار شد

پانزدهمين آيين نكوداشت دانش آموختگان غيرايراني و دهمين جشنواره فرهنگ ملل با حضور مقامات كشوري و استاني و دانشجويان بيش از 30 كشور خارجي به ميزباني دانشگاه تبريز برگزار شد. در اين آيين، دانشجويان غيرايراني دانشگاه شيراز حضور يافتند.
دكتر محمدسعيد تسليمي در پانزدهمين مراسم نكوداشت دانش‌آموختگان غير ايراني اظهار كرد: يكي از گسترش دايره مظاهر علمي همين مجلس امروز است كه در دوره پانزدهمين خود قرار دارد.
قائم مقام وزير با اشاره به اينكه دانش‌آموختگان امروز از 100 كشور دنيا هستند كه هر كدام در حال علم آموزي در ايران بودند، گفت: نقطه عطفي كه براي دانش‌آموختگان وجود دارد يكي پايان از مقطع و ديگري آغاز در مقطع ديگر است.
وي با بيان اينكه از ۹۸۱ رتبه دانشگاه برتر جهاني سيزده دانشگاه براي جمهوري اسلامي است و بقيه دانشگاه هاي كشور نيز سير صعودي دارد كه توسط پايگاه هاي رنكينگ جهاني اعلام مي شود، خاطرنشان كرد: افرادي كه امروز فارغ التحصيل شده اند بايد انتظارت خود از خود و انتظارات ديگران از خود را ارزيابي كنند و صرفا علم بي فايده كسب نكنند بلكه علم را در كنار تخصص خود بگذارند.
قائم مقام وزير علوم ابراز كرد: وقتي اسم دانشگاه را مي‌آورند به صورت جهاني يعني مكاني مشترك در جهان است و وقتي كسي از آن فارغ التحصيل مي شود با هدف اشتغال و فعاليت در كشور فعاليت مي‌كند.
وي افزود: دانشگاه نماد علم و فضيلت است كه دانشگاه تبريز نيز از دانشگاه هاي شايسته كشور است كه اين مراسم را به بهترين شكل ميزباني مي كنند.
دكتر تسليمي با اشاره به مطالعات جهاني در راستاي اشتغال دانشجويان، گفت: طبق آمارها حدود ۵۳ درصد از دانشجويان در مدت ۵ سال شغل پيدا مي‌كنند.
معاون سازمان امور دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز با تاكيد بر اينكه دانشجويان غيرايراني پيام رسان فرهنگ پيشرفته ايران هستند، يادآور شد: بازخوردي كه تا امروز از اين مراسم داشتيم اين بود كه دانش‌آموختگان سعي كرده‌اند براي مقاطع بالاتر نيز در ايران بماند و از مقاطع مختلف تحصيلي خود به قدري رضايت داشته‌اند كه براي بار ديگر اين كشور را ترجيح داده‌اند.
دكتر ابوالحسن رياضي افزود: كشور ايران با آغوش باز دانش‌آموختگان را مي‌پذيرد و از اين رو در ۲۵ دانشگاه بين‌المللي ايران كه جزو بهترين دانشگاه‌ها هستند امكانات را به گونه‌اي فراهم ساخته‌ايم كه دانشجويان در شرايط مطلوب در ايران تحصيل كنند و در صدد تاسيس كلاس‌هاي زبان و ساير امكانات رفاهي در سطح بين‌المللي هستيم.
دكتر رياضي بيان كرد: دانشجويان غيرايراني در حال حاضر جزو هشت هزار نفري هستند كه از بورس استفاده كرده و در بهترين دانشگاه‌هاي ايران تحصيل مي‌كنند.
دكتر رياضي متذكر شد: طبق تاكيدات، روز فارغ التحصيلي پايان روابط ايران با شما پيام‌رسانان نخواهد بود بلكه آغاز يك رابطه گسترده و فراتر است.
دكتر عبدالحميد عليزاده با بيان اينكه تحصيل دانشجويان خارجي در دانشگاه‌هاي كشور به نوعي علم ثروت‌ساز است، گفت: برگزاري چنين همايش‌هايي مي‌تواند ثمربخش باشد و ايران نيز تنها كشوري است كه مراسم دانش‌آموختگي را براي كل دانشجويان غيرايراني كشور برگزار مي‌كند.
وي با تاكيد بر اينكه امروز پانزدهمين آيين نكوداشت دانش آموختگان غيرايراني در دانشگاه تبريز برگزار شد، گفت: در اين مراسم از ۳۷۳ دانشجوي غير ايراني تجليل شد و با بررسي ساليان گذشته در مي‌يابيم كه هر ساله بر تعداد دانشجويان خارجي در كشور افزوده شده است، اين ميزان در سال گذشته بيش از ۲۰۰ دانشجو بود.
همين گزارش حاكي است، در اين آيين نيز دو تن از دانشجويان غيرايراني به نمايندگي از دانشجويان خارجي به ارايه ديدگاه و نطرات خود پرداختند، اهداي تنديس اين جشنواره به جمعي از دانشجويان، رونمايي از تابلو فرش اين جشنواره، عكس يادگاري، اجراي برنامه هاي فرهنگي كشورنظير موسيقي محلي و مقامي، تور گردشگري، برگزاري نشست خبري و ... از ديگر برنامه هاي اين آيين بود.
دهمين جشنواره فرهنگ ملل دانشجويان غير ايراني 30 كشور نيز با افتتاح نمايشگاهي از صنايع دستي و گردشگري، غذاها و ... كشورهاي دانشجويان شاغل به تحصيل در ايران از 14 لغايت 16 تيرماه در پارك ائل گلي برگزار گرديد.

تاریخ: ۱۱:۲۳ - ۲۱/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۳۸۶