دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶

دانشگاه شيراز در بين برترين هاي داراي نامزد دريافت جوايز دهمين جشنواره رسانه و نشريات دانشجويي كشور (تيتر 10)

به گزارش دبيرخانه دهمين جشنواره رسانه و نشريات دانشجويي كشور (تيتر 10)، با اعلام نامزدهاي دريافت جوايز، رقابت بين 37654 اثر و نشريه دانشجويي كشور به ايستگاه آخر رسيد.
در بين 268 نامزد پنج بخش جشنواره (نشريات برگزيده؛ آثار برگزيده؛ مجازي؛ ويژه؛ و نويسندگان برتر) 61 دانشگاه داراي نامزد هستند كه 96/58 درصد نامزدها متعلق به دانشگاه‌هاي زيرمجموعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، 56/36 درصد نامزدها متعلق به دانشگاه‌هاي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و 48/4 درصد نامزدهاي دريافت جوايز نيز به واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي تعلق دارند. بر اساس اين گزارش، دانشگاه فردوسي مشهد، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، دانشگاه شيراز و دانشگاه علوم پزشكي تبريز با 31، 30، 27 ، 22 و 22 نامزد بيشترين سهم را در بين نامزدهاي جشنواره تيتر 10 دارند.
گفتني است دانشگاه شيراز با 2800 اثر و نشريه در اين جشنواره شركت نموده و 21/8 درصد از كل نامزدهاي دريافت جوائز جشنواره و 92/13 درصد از نامزدهاي دريافت جوايز وزارت علوم را به خود اختصاص داده است. اين نامزدها متعلق 18 نشريه دانشجويي به شرح ذيل مي باشد:

تاریخ: ۱۲:۵۶ - ۲۸/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۴۴۶