جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

اختتاميه رويداد هم آفريني همراه اول

مراسم اختتاميه سومين رويداد هم آفريني همراه اول با حضور سرپرست دانشگاه شيراز ، معاون وزير ارتباطات و مسئولان شركت ارتباطات سيار ايران ، در تالار خوارزمي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر وحيد سهراب پور ، مدير مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز ، هدف از برگزاري اين رويداد را جلب و حمايت از طرح هاي نوآورانه و كسب و كارهاي نوپا عنوان كرد و گفت: اين رويداد در 4 موضوع محوري اينترنت اشياء، تحليل داده ها، فناوري هاي مالي و گردشگري ترتيب يافت.
وي اظهار داشت: براي دانشگاه هاي نسل سوم، كارآفريني ضرورتي انكارناپذير است و نوآوري تنها چيزي است كه مي تواند جامعه را زنده نگه دارد.
دكتر سهراب پور بيان داشت: كشور هاي پيشرفته بخش زيادي از بودجه را صرف نوآوري مي كنند و ضروري است كه در كشور ما هم اين مهم تحقق يابد.
مهندس بهمن آصفي ، مدير كل نوآوري و توسعه كسب و كار همراه اول هم در اين مراسم بيان داشت: توليد و اشتغال در كسب و كارهاي ديجيتال بويژه با استفاده از نيروي جوان، در دستور كار همراه اول قرار دارد.
مهندس آصفي افزود: انقلاب صنعتي چهارم شروع شده و هم اكنون تمامي صنايع در ارتباطات و فناوري اطلاعات تنيده شده است و ارائه خدمات به مردم بايد از طريق ارتباطات و فناوري اطلاعات صورت گيرد.
مدير كل نوآوري و توسعه كسب و كار همراه اول بيان داشت: قبلا شركت هاب در دانشگاه شهيد بهشتي راه اندازي گرديده و امروز شركت هاب شيراز در دانشگاه شيراز افتتاح مي شود.
وي، شناسايي تيم هاي خلاق و نوآور و حمايت از اين تيم ها را از اهداف راه اندازي شركت هاي هاب برشمرد.
مهندس آصفي اظهار اميدواري كرد: هم افزايي دو مجموعه همراه اول و دانشگاه شيراز بتواند زمينه مناسبي را براي شركت هاي نوآور و نوپا در بازارهاي نوظهور فراهم كند.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد سرپرست دانشگاه شيراز هم در آئين اختتاميه سومين رويداد هم آفريني همراه اول به بيان گوشه اي از افتخارات و توانمندي هاي اين دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه شيراز با بيش از 700 عضو هيأت علمي ، برترين دانشگاه جامع كشور به شمار مي رود و اين چندبُعدي بودن ، زمينه را براي ايجاد خلاقيت مي كنند.
وي، با اشاره به آمار نظام رتبه بندي تايمز در سال 2017 و كسب عنوان نخست دانشگاه هاي جامع ايران توسط دانشگاه شيراز اظهار داشت: برنامه ريزي هاي لازم صورت گرفته تا با كار و تلاش پيوسته دانشگاهيان و بهره گيري از توان جوانان ؛ دانشگاه شيراز به رتبه جهاني زير 200 در سطح بين المللي دست يابد.
دكتر گشتاسبي راد، تأسيس شركت مشترك با همراه اول را بستر مناسبي براي به كارگيري دانش آموختگان توصيف كرد و گفت: چنين كارهايي ، بارقه ي اميد را در دل فارغ التحصيلان دانشگاهي ايجاد مي كند و مانع خروج نخبگان از كشور مي شود.
دكتر نيكوفر ، قائم مقام مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايران (همراه اول) و استاد دانشگاه تربيت مدرس هم در اين مراسم به معرفي شركت همراه اول پرداخت و بخشي از توانمندي آن را بيان كرد.
وي اظهار داشت: هاب شيراز، اولين شركت در خارج از تهران است كه در اين زمينه فعاليت مي كند و با اتكا بر توانمندي دانشگاه شيراز تأسيس شده است.
قائم مقام مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايران افزود : در هاب شيراز دسترسي به پلت فرم هاي همراه اول وجود دارد و اين موضوع، فضاي مناسبي را براي شركت هاي نوآور و نوپا فراهم مي كند.
دكتر نيكوفر تصريح كرد: هم اكنون كشور ايران در زمينه شبكه در لبه تكنولوژي قرار دارد و ايده هاي و فكرهاي نوآور بايد آنها را به سرويس و خدمات تبديل نمايد.
قائم مقام شركت سيار ايران گفت: تحول ديجيتالي در تمام ايران شروع شده و همراه اول از فعاليت هاي نوآورانه را براي ارائه خدمات ارزش افزوده حمايت مي نمايد.
دكتر فقيه ، صاحب كرسي كارآفريني يونسكو و استاد دانشگاه شيراز و تهران هم در آيين اختتاميه سومين رويداد هم آفريني همراه اول ، از راه انداري چنين برنامه هايي قدرداني كرد.
مهندس خسرو سلجوقي، معاون وزير ارتباطات و عضو هيأت عامل سازمان فناوري اطلاعات ايران هم در مراسم اختتاميه سومين رويداد هم آفريني همراه اول در دانشگاه شيراز به بيان مطالبي در خصوص گسترش افق هاي پيش رو و تغيير نگرش پرداخت.
وي اظهار داشت: سه نمونه اقتصاد منبع محور، كارآيي محور و نوآوري محور وجود دارد كه هم اكنون اقتصاد كشور ما منبع محور است و بايد به سمت اقتصاد نوآوري محورجهش نمايد .
مهندس سلجوقي، نيروي انساني نوآور را منبع اقتصاد نوآور محور توصيف كرد و گفت: براي تربيت نيروي انساني نوآور بايد تفكر انتقادي را در جامعه گسترش داد كه مفهوم آن قدرت سئوال كردن و چالشي ديدن موضوعات است.
وي زيست بوم توسعه تفكر انتقادي را آزادي بيان عنوان كرد و گفت: فرصت شناسي و فرصت سازي، خلاقيت و نوآوري، خطرپذيري و داشتن برنامه كسب و كار؛ 4 ويژگي اساسي كارآفريني به شمار مي رود.
مهندس روحاني نژاد ، مدير فروم اينترنت اشياء ايران هم در اين جلسه مطالبي رادرخصوص اشتغال زايي بر اساس IoT بيان كرد و گفت: در اين راستا تا كنون دو كنفرانس ملي برگزار شده و كنفرانس سوم امسال برگزار مي شود.
وي ، مدل هاي مفهومي، نمونه هاي اوليه و پروژه هاي پايلوت را سه محور اصلي اين كنفرانس ها برشمرد و بيان داشت: تغيير رويكرد از زنجيره ارزش سنتي به اكوسيستم جديد در بحث اينترنت اشياء (IoT) مد نظر است.
مهندس نيك محمدي ،‌ رئيس اداره نوآوري و توسعه كسب و كارهاي همراه اول با تشكر از دانشگاه شيراز به دليل همكاري مناسب در برگزاري سومين رويداد هم آفريني ، اظهار داشت : پس از بررسي طرح ها ،‌از 32 طرح براي ارائه در حضور داوران دعوت به عمل آمد و در نهايت 23 تيم در مدت سه روز مورد داوري قرار گرفت.
وي ادامه داد : بازار و مشتري،‌مالي و اقتصادي، نوآوري و خلق ارزش،‌تشكيل تيم مناسب،‌محصول و موارد كلي ؛‌ از جمله شاخص هاي ارزيابي داوران بود و در نهايت تيم هاي برتر مشخص گرديد.
در ادامه اين مراسم از تيم هاي برتر با اهداي هداياي نقدي تقدير به عمل آمد.
پس از اين مراسم ،‌ دفتر شركت هاب شيراز با حضور دكتر گشتاسبي ،‌سرپرست دانشگاه شيراز و دكتر نيكوفر ، قائم مقام مدير عامل شركت ارتباطات سيار ايران در طبقه هشتم برج نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز افتتاح گرديد.
اين شركت به صورت مشترك توسط دانشگاه شيراز و همراه اول راه اندازي شده است .
سرپرست دانشگاه شيراز در آيين افتتاح هاب شيراز اظهار اميدواري كرد كه راه اندازي اين شركت بتواند اشتغال دانش بنيان را تحقق بخشد.
پس از مراسم افتتاح ،‌ نخستين جلسه هيئت موسس هاب شيراز به رياست دكتر گشتاسبي راد در محل دفتر رياست دانشگاه شيراز برگزار شد و پيرامون اعضاي هيئت مديره و ساير مسائل شركت مشترك، ‌بحث و تبادل نظر گرديد.
گفتني است ،‌ از طرف دانشگاه شيراز ، دكتر سيدعلي اكبر صفوي،‌قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز و ‌ دكتر وحيد سهراب پور ، مدير مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز به عنوان اعضاي هيئت مديره شركت هاب شيراز معرفي شدند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۵:۴۸ - ۳۱/۰۴/۱۳۹۶   بازدید: ۶۱۳