دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶

حضور فعال دانشگاه شيراز در المپيك نفت 2017

بيست و دومين كنگره ي جهاني نفت موسوم به المپيك نفتي ها از 18 تا 22 تير 1396 (نهم تا سيزدهم جولاي 2017) در شهر استانبول تركيه برگزار شد. حدود 4 هزار نفر در اين كنگره شركت داشتند. 5 رييس جمهور، 12 وزير نفت و بيش از 550 مدير شركتهاي نفتي دنيا در اين گردهمايي بزرگ سه سالانه به بررسي اتفاقات نفت در سطح دنيا پرداختند. در اين كنگره، هيات 70 نفره ي ايراني به سرپرستي آقاي دكتر زماني نيا معاون محترم امور بين الملل وزارت نفت شركت كردند.
تيم ايراني حضور پر رنگي در كنگره جهاني نفت داشتند، آنها با 23 مقاله پذيرفته شده در رتبه سوم كشورهاي ارايه دهنده مقاله قرار گرفتند. دكتر مسعود رياضي، دانشيار بخش مهندسي نفت به نمايندگي از دانشگاه شيراز در اين كنگره دو مقاله و سخنراني حاصل از نتايج تحقيقات دانشجويان تحصيلات تكميلي فعال در مركز ازدياد برداشت از مخازن نفتي با محوريت هاي زير ارايه كردند.
New technologies in production and development
IOR / EOR – maximising the development of mature fields
حمايت كامل مالي براي ارايه دو سخنراني فوق در اين كنگره ي مهم جهاني توسط شركت ملي نفت ايران انجام شد.
دوره ي 23 ام كنگره ي جهاني نفت سه سال آينده در شهر هوستون (Houston) برگزار خواهد شد.

تاریخ: ۰۸:۴۲ - ۰۲/۰۵/۱۳۹۶   بازدید: ۴۹۸