جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶

نشست خبري سرپرست دانشگاه شيراز و تجليل از خبرنگاران

به مناسبت 17 مرداد و روز خبرنگار ، سرپرست دانشگاه شيراز در جمع خبرنگاران حضور يافت و با اهداي شاخه گل و هدايا از تلاش اصحاب رسانه در توليد و انعكاس اخبار و گزارش هاي دانشگاه شيراز تقدير كرد.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيد صارمي و ساير شهداي خبرنگار، بيان داشت: وظيفه اصلي خبرنگار ايجاد محبت و دوستي در دنياي امروز است.
سرپرست دانشگاه شيراز با بيان اينكه اگر مي‌خواهيم دنياي ما به دنياي خوبي ها تبديل شود، بايد مبلّغ محبت و دوستي باشيم؛‌ خاطر نشان كرد : اگر رسالت خبرنگاران ما انتشار عفو و دوستي باشد ، دنياي ما قشنگ خواهد بود و به واقع بايد گفت دنياي خبرنگاران دنياي عفو و دوستي و هم افزايي است.
وي،با اشاره به اينكه خبرنگاران راه سختي را براي آگاهي بخشي انتخاب كرده اند، گفت: افرادي كه خوي ديكتاتوري دارند، از شفافيت مي هراسند و مي خواهند مردم در بي خبري باشند.
دكتر گشتاسبي راد يادآور شد: اطلاع رساني و شفاف عمل كردن ، كار انسان هاي با ارزش است و اگر به مهر و محبت و دوستي،‌ اصالت بدهيم؛ قطعا هيچ كس نه به خود و نه به ديگران آسيب نمي رساند.
دكتر بهمن فيزابي، مدير روابط عمومي دانشگاه شيراز هم در اين نشست ضمن تبريك روز خبرنگار گفت: دانستن حق انسان هاست و خبرنگاران در جهت دانستن و افزايش آگاهي مردم گام برمي دارند .
وي با اشاره به ديدگاه رهبر معظم انقلاب درباره ي خبرنگاران اظهار داشت: خبرنگاران داراي نقش ويژه اي در آگاهي بخشي به جامعه مي باشند و وظيفه همه مسئولان است كه به كساني كه در راستاي آگاهي بخشي جامعه گام برمي دارند،‌احترام بگذارند.
دكتر فيزابي با بيان گوشه اي از خدمات و برنامه هاي روابط عمومي دانشگاه شيراز براي توانمندسازي اصحاب رسانه ، خاطر نشان كرد : از خبرنگاران مي خواهيم كه ما را نقد كنند و از اين موضوع استقبال مي كنيم.
در ادامه ي اين نشست، اصحاب رسانه در يك فضاي صميمي به بيان ديدگاه ها ، پيشنهادات و انتقادات خويش پرداختند و مسئولان دانشگاه به آنها پاسخ دادند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۱:۴۰ - ۱۷/۰۵/۱۳۹۶   بازدید: ۲۸۴