سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶

فتح بلندترين قله ايران توسط كوهنوردان دانشگاه شيراز

قله 5671 متري دماوند، بلندترين قله در كشور ايران، توسط تيم كوهنوردي كاركنان دانشگاه شيراز فتح شد.
آقاي علي مزارعي ، مربي و سرپرست گروه با بيان اينكه 4 مسير جنوبي ، غربي ، شمالي و شمال شرقي براي صعود به دماوند وجود دارد ، ‌اظهار داشت: با توجه به آمادگي تيم منتخب گروه ، مسيرصعود از جبهه ي شمالي كه سخت ترين مسير است ،انتخاب شد .
وي افزود: گروه كوهنوردي كاركنان دانشگاه شيراز از سال 1370 تا كنون فعاليت دارد و به بيشتر قلل مرتفع ايران صعود كرده است .
آقاي مزارعي به برنامه هاي آتي گروه كوهنوردي كاركنان دانشگاه شيراز هم اشاره و خاطر نشان كرد : اين گروه، در صورت تامين اعتبار علاوه بر صعود قلل ايران ، قصد دارد برنامه صعود به يكي از قلل هفت هزار متري دنيا را اجرا نمايد .
دكتر مهدي ميري ، هادي غلامي، محمد رضا حاجتي، عليرضا رمضان زاده ، سيد محسن حسيني، سيد محمد باقر پور حقيقي زاده، عباس مروج، فرهاد رستم پور ، راهخدا صادقي ، دكتر امين شيرواني و علي مزارعي
اعضاي تيم كوهنوردي كاركنان دانشگاه شيراز در صعود به بلندترين قله كوه دماوند بودند.

شايان توجه است ، كوه دماوند ، با ارتفاع 5671 متر، مرتفع‌ترين كوه در ايران و خاورميانه بوده و بلند ترين قلهٔ آتشفشاني آسيا به شمار مي رود.

تاریخ: ۲۱:۲۷ - ۱۱/۰۶/۱۳۹۶   بازدید: ۷۶۰