شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶

پيام دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، سرپرست دانشگاه شيراز به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد

بسم الله الرحمن الرحيم
مهر بار ديگر از راه مي رسد و طنين صداي استاد و معلم در كلاس هاي آموختن مي پيچد و آموختن دغدغه دانشجويان. ابتدا آغاز روزهاي پربركت سال تحصيلي را به اساتيد محترم ، دانشجويان دانش جو و كاركنان پرتلاش دانشگاه تبريك عرض مي كنم و از باب افتتاح كلام نكاتي چند را ياد آور مي شوم:
الف – آموزش در دانشگاه شيراز به بركت وجود اساتيد با سابقه و داراي ادب علمي همواره از اهميت خاصي برخوردار بوده است. نظم و انضباط حضور در كلاس، آمادگي براي تدريس ، مطالعه و فهم مطالب و تفهيم مفاهيم علمي به دانشجويان ، جديت در ارزشيابي و احترام به همديگر همه و همه آموزه هاي اساتيد گرامي است. حضور موفق دانش آموختگان با دانش دانشگاه در گوشه گوشه ي اين سرزمين شاهد بر اين مدعا است. لذا بر اين سياق مبارك لازم است كلاس ها با نظم و برنامه تشكيل گردد و روساي محترم بخش ها و معاونان محترم آموزشي بر اين نظم و ترتيب نظارت و مراقبت كامل داشته باشند.
قطعا حفظ كيفيت آموزشي مي تواند پايه گذار رشد و توسعه در پژوهش و فناوري باشد.
ب – پژوهش در دانشگاه امري است كه توسعه علمي و رشد و ارتقاء دانشگاه را در پي دارد. براي رسيدن به اين رشد لازم است كه دانش خود را در معرض و مقايسه ي داوري بين المللي قرار دهيم و از نظرات به روز صاحب نظران و دانشمندان استفاده كنيم. ماندن در حلقه تنگ دروني بدون نگاه عالمانه ي برون نگر نتيجه اي جز ركود و باز توليد داشته ها نخواهد داشت. بنا براين لازم است در پايان نامه ها و مقالات آخرين داشته هاي بشري را مد نظر قرار دهيم و در صدد ارائه كارهاي فاخر، همراه با نگاه ژرف به مشكلات جامعه و صنعت باشيم . معاونان محترم پژوهشي ضمن تشويق اساتيد و دانشجويان به رفع معضلات اقتصادي ، اجتماعي ، فرهنگي و صنعتي، با دقت نظر از توليد مطالب كم ارزش و تكراري جلوگيري نمايند.
در همين جا به دانشجويان عزيز تحصيلات تكميلي توصيه مي كنم كه در كنار اساتيد راهنماي خود تلاش مضاعف در جهت فراگيري و توليد دانش فاخر داشته باشند و به خاطر بسپارند كه موفقيت دانشگاه موفقيت آنها نيز هست زيرا نتيجه آن، افتخار به دانش آموختگي در دانشگاهي سرآمد است.
ارتباط با جامعه و رفع مشكلات آن ، هدف اصلي پژوهشگران بايد باشد. ارائه كار خوب و كامل و نتيجه بخش اگر هدف باشد ، درآمد و موفقيت را براي فرد و دانشگاه درپي خواهد داشت.
ج – خوشبختانه در سال هاي اخير با همت و تلاش حوزه دانشجويي و معاون محترم آن تلاش شده تا شرايط رفاهي دانشجويان بهتر گردد. هرچند به دليل كمبود بودجه و امكانات ، تا ايده آل ها فاصله داريم؛ ولي همين قدر نيز جاي شكر و تشكر دارد. اميد است با شرايط رفاهي بهبود يافته فضاي آرامش بخشي براي تحصيل عزيزان دانشجو فراهم آيد.
د – حوزه فرهنگي كه محلي براي رشد و توسعه و بروز استعداد هاي سرشار دانشجويان است تاكنون سعي نموده فضاي با نشاطي را در دانشگاه فراهم آورد. اميد است با همكاري اساتيد گرامي و كار و تلاش جوانان مستعد و پشتيباني كاركنان ، محيطي پرنشاط و شاد در دانشگاه و در سال پيش رو داشته باشيم.
ه – كاركنان تلاشگر دانشگاه كه همه همت خود را به كار بسته اند تا بستر مناسب را براي دانشجويان و اساتيد فراهم آورند با جديت و تعصب سازماني تلاش مضاعف نمايند تا ان شاءالله دانشگاهي كه متعلق به خودشان است افتخار آفرين گردد و به آن ببالند. نيت هاي خود را صادقانه صاف كنيد و كارها را براي رضاي خدا و مسئولانه انجام دهيد و مطمئن باشيد كه خداوند بابت زحمتي كه براي بهترين جوانان اين سرزمين مي كشيد به زندگي شما بركت خواهد داد.
در خاتمه از خداي خالق دانش و عقل ،عاجزانه مي خواهم تا دانشگاه شيراز و اساتيد و كاركنان و دانشجويان آن را سلامت بدارد و آن ها را غرق در رحمت واسعه خويش و در دستان و انديشه آنان براي بشريت و خاصه هموطنان بركت قرار دهد .
سرپرست دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۱۱:۰۱ - ۲۲/۰۶/۱۳۹۶   بازدید: ۱۱۵۴