چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷

استاندار فارس : نقشه راه دانشگاه هاي استان بايد از مسير دانشگاه شيراز عبور نمايد.

استاندار فارس ضمن ابراز خرسندي از حضور در دانشگاه شيراز در آغازين روزهاي شروع خدمت خود در استان گفت: دانشگاه شيراز دانشگاه مرجع بوده و اعتقاد دارم كه نقشه راه دانشگاه هاي استان بايد از مسير دانشگاه شيراز عبور نمايد.
مهندس اسماعيل تبادار، در آئين افتتاح پروژه هاي عمراني دانشگاه شيراز و تجليل از دكتر ارشاد، رييس سابق دانشگاه شيراز و مهندس افشاني استاندار سابق فارس كه با حضور دكتر سيد ضياء هاشمي سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد ؛ اظهار داشت: از گذشته ، چه در دوران مسئوليت و چه غير از آن هميشه ارتباط با دانشگاه شيراز داشته ام و يكي از علاقمندان اين دانشگاه مي باشم.
مهندس تبادار ابراز داشت: در كنار ظرفيت هاي فراواني كه در استان فارس وجود دارد، يكي از جايگاه هايي كه مي تواند هم در جهت آموزش كاركنان دستگاه هاي اجرايي و هم در جهت توليد علم و فناوري نقش آفرين باشد ، دانشگاه مي باشد كه مطمئناً نياز است براساس آمايش و پاسخگويي به نيازهاي استان ، رشته هايي تاسيس شوند.
وي ادامه داد: هميشه در گذشته و در حال سعي برآن داشتم و دارم تا از وجود اساتيد دانشگاه در برنامه هاي دستگاه هاي اجرايي بهره بگيرم و اعتقاد دارم بايد ارتباط دانشگاه و دستگاه هاي اجرايي به طور ملموس و اثر گذار و بدون هرگونه شعار برقرار شود و اين موضوع را در مسئوليتت هاي قبلي اجرا كرده ام.
استاندار فارس ضمن تقدير از همكاري مناسب مهندس افشاني با دانشگاه شيراز افزود: بنده از علاقه‌مندان جدي به دانشگاه شيراز هستم و اگر بيشتر از مهندس افشاني به اين دانشگاه توجه نكنم ، قطعاً كمتر نيز نخواهد بود.
نماينده عالي دولت در استان فارس اظهار داشت : با وجود اساتيد و نيروهاي انساني برجسته و كارآمد، از سطح علمي دانشگاه شيراز نه تنها كاسته نشده بلكه افزايش يافته است؛ اما به نظر مي رسد دانشگاه در زمينه زير ساخت نياز به توسعه دارد و اين قول را خواهم داد توجه ويژه اي به اين امر داشته باشم.
مهندس تبادار همچنين از دكتر مجيد ارشاد ، رئيس سابق دانشگاه شيراز تجليل كرد و ابراز داشت: دكتر ارشاد بعنوان فردي آگاه، انساني وارسته ، مديري توانمند و دانشمندي فرهيخته ، در پهنه علم و دانش در جامعه و دانشگاه جايگاه رفيعي دارد و البته بازنشستگي براي اين اساتيد كه مي توانند در هر زمان و در هر جايگاه بهره علمي به همراه داشته باشند معنا ندارد و بايد از ظرفيت اين اساتيد فرهيخته تا اخرين روزهاي پربركت زندگي آنان بهره برد.
مقام عالي دولت در استان فارس با بيان اينكه علم دانشگاه بايد به درون جامعه جاري شود، اظهار داشت: پيوند دانشگاه و دستگاه‌هاي اجرايي بايد در عمل ظهور و بروز داشته باشد و تنها در شعار به آن پرداخته نشود.
مهندس تبادار، همكاري متقابل و كار كردن با دانشگاه شيراز را به‌عنوان يكي از رويكردهاي مهم خود در استان فارس عنوان كرد.
وي ،در پايان سخنانش در جمع مسئولان استاني و دانشگاهيان شيراز ، براي دكتر سيد ضياء هاشمي، سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري آرزوي توفيق كرد و بيان داشت: اميد داريم تا شخصيتي از ديار زاگرس به عنوان وزير علوم، تحقيقات و فناوري ، علاوه بر خدمت به پهنه علمي كشور، نمايندگي استان هاي جنوبي كشور را نيز در هيئت دولت بر عهده داشته باشد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۶:۳۲ - ۰۱/۰۷/۱۳۹۶   بازدید: ۵۳۰