سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷

تجليل از دكتر ارشاد و مهندس افشاني با حضور سرپرست وزارت علوم و استاندار فارس

آئين تجليل از دكتر مجيد ارشاد، رئيس سابق دانشگاه شيراز و مهندس محمدعلي افشاني، استاندار سابق فارس با حضور دكتر سيد ضياء هاشمي، سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ،‌مهندس تبادار ،‌استاندار فارس، دكتر گشتاسبي راد ،‌سرپرست دانشگاه شيراز و جمعي از دانشگاهيان شيراز و مسئولان استاني در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر مجيد ارشاد، رئيس سابق دانشگاه شيراز در اين آيين گفت: آموزش اساس هر حركتي است و همين مسئله در تربيت دانشجوي كارآفرين نقش بسزايي دارد.
دكتر ارشاد فعاليت هاي انجام شده توسط وي براي ارتقاي دانشگاه شيراز را حاصل همكاري جمعي دانست و ابراز اميدواري كرد كه بتوان جايگاه اين مركز جامع علمي را حفظ كرد.
در ادامه لوح تقدير توسط دكتر هاشمي ، سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دكتر گشتاسبي ، سرپرست دانشگاه شيراز به دكتر مجيد ارشاد، رئيس سابق دانشگاه شيراز اهداء شد.
همچنين لوح تقدير مهندس افشاني، معاون وزير كشور و استاندار سابق فارس هم توسط مهندس تبادار، استاندار فارس به دكتر ارشاد اعطاء گرديد.
مهندس افشاني ،‌استاندار سابق فارس هم كه به دليل مشغله كاري نتوانسته بود در شيراز حضور يابد، به صورت ويدئو كنفرانس از تهران به بيان مطالبي در باره جايگاه و اهميت دانشگاه بزرگ شيراز پرداخت.
استاندار سابق فارس گفت: اگر قدمي براي دانشگاه شيراز برداشتم ، وظيفه ام بوده و در صورت وجود قصور در اين خصوص، عذرخواهي مي كنم.
مهندس افشاني افزود: وقتي از مقابل دانشگاه شيراز عبور مي كنم در قبال آن احساس شاگردي مي كنم و همگي بايد قدر اين مركز جامع علمي در شيراز را بايد بدانيم.
وي يادآور شد: تمام بار مسئوليت اجتماعي برعهده دانشگاه ها، دانشجويان و اساتيد است و بايد سعي شود نهادهاي اجتماعي و احزاب وظايف خود را در جامعه برعهده گيرند تا مراكز علمي، وظايف پژوهشي و علمي خود را بيش از پيش انجام دهند.
معاون وزير كشور اظهار داشت: دانشگاه شيراز قطب علمي منطقه جنوب كشور است و پايه بسياري از دانشگاه هاي جنوب كشور را اين مركز جامع علمي گذاشته و فانوسي براي آن هايي است كه مي خواهند در امور علمي قدم بردارند.
در ادامه اين آئين ، لوح تقدير سرپرست دانشگاه شيراز به دكتر رزمجويي، نماينده استاندار سابق فارس حاضر در مراسم اهدا گرديد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۵:۱۸ - ۰۲/۰۷/۱۳۹۶   بازدید: ۹۷۴