چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

اختتاميه جشنواره دانشگاهي حركت ويژه انجمن هاي علمي دانشجويي

اختتاميه هشتمين جشنواره دانشگاهي حركت ويژه انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه شيراز در تالار حكمت اين دانشگاه برگزار شد.
اين آيين با حضور دكتر سيد علي اكبر صفوي ، قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز ،مسئولان دانشگاه، اساتيد و دانشجويان عضوانجمن هاي علمي ترتيب يافت.
در پايان از برگزيدگان دانشگاهي جشنواره در بخش هاي مختلف از جمله " انجمن علمي دانشجويي برگزيده و شايسته تقدير ، فعاليت علمي خلاقانه ، نشريه ، مسابقه علمي، پژوهش، فضاي مجازي ، تأليف و ترجمه ، اختراع و كارآفريني " تقدير بعمل آمد.
همچنين در انتخاب غرفه برتر ملاك هايي شامل ارائه كامل دستاوردها، خلاقيت و نوآوري، چيدمان، استفاده از تمامي فضاي غرفه، كارگروهي و حضورفعال اعضا در غرفه مدنظر قرارداده شد و 2 غرفه به عنوان برگزيده معرفي گرديد ومورد تقدير قرار گرفت.

تاریخ: ۱۶:۰۰ - ۰۲/۰۷/۱۳۹۶   بازدید: ۵۹۷