چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

تجليل از دانشجويان نمونه كشوري دانشگاه شيراز

در نشستي با حضور سرپرست دانشگاه شيراز و اعضاي هيئت رئيسه، از آقاي رضا حق بخش ،‌دانشجوي نمونه كشوري و آقاي محمدحسين امانت ، دانشجوي نمونه دانشگاه شيراز تجليل شد.
آقاي رضا حق بخش در مقطع دكتري تخصصي مهندسي شيمي مشغول به تحصيل مي باشد و آقاي محمدحسين امانت هم دانشجوي دكتري زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز است.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد،‌ سرپرست دانشگاه شيراز در اين آيين گفت : تلاش مجموعه دانشگاه شيراز بر آن است كه دانشجويان نمونه به شيوه ي مناسب و به نحو شايسته معرفي شوند تا ساير دانشجويان از آنها الگو بگيرند.
وي ادامه داد : در فرآيند جذب اعضاي هيئت علمي، به دنبال انتخاب بهترين ها هستيم و قطعا دانشجويان نمونه كه از رزومه ي قوي برخوردارند ؛ مي توانند امتيازات لازم را كسب كنند.
سرپرست دانشگاه شيراز تصريح كرد : دانشجوي نمونه شدن نيازمند تلاش و كوشش مستمر است و مسئولان و اساتيد دانشگاه شيراز قدر زحمات اين دانشجويان نمونه را مي دانند و به دنبال بهسازي و تسهيل شرايط براي آنان مي باشند.
آقاي عليرضا مستجابي ، رئيس اداره رفاه دانشجويي دانشگاه شيراز هم در اين نشست ضمن تشريح فرآيند انتخاب دانشجويان نمونه كشوري‌، بيان داشت : در اين اداره ،‌ براي 85 پرونده دانشجوي نمونه كه حداقل نمرات را در بخش هاي آموزشي ،‌پژوهشي ،‌فرهنگي و اخلاقي كسب كرده بودند ،‌بررسي هاي لازم صورت گرفت و نهايتا 2 نفر كه امتياز كامل داشتند به وزارت علوم ،‌تحقيقات و فناوري معرفي شدند.
وي افزود : پس از داوري كشوري ، آقاي رضا حق بخش به عنوان ‌دانشجوي نمونه كشوري و آقاي محمدحسين امانت به عنوان دانشجوي نمونه دانشگاه شيراز انتخاب شدند.
آقاي مستجابي ، ‌با تاكيد بر لزوم تبليغات بيشتر براي آگاهي بخشي به دانشجويان اظهار داشت: با همين هدف ، سايتي در دانشگاه شيراز طراحي شده و اطلاعات مربوط به دانشجويان نمونه كشوري سال هاي گذشته دانشگاه شيراز و همچنين آيين نامه هاي انتخاب دانشجوي نمونه در آن قرار گرفته است.
در ادامه اين نشست ،‌ دانشجويان نمونه ،در يك فضاي صميمي ، ديدگاه ها و دغدغه هاي خود را با سرپرست دانشگاه و اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه در ميان گذاشتند.
اهداي لوح و هدايا از طرف دكتر گشتاسبي راد ، ‌سرپرست دانشگاه شيراز به دانشجويان نمونه و گرفتن عكس يادگاري ،‌ پايان بخش اين نشست بود.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

اهداي لوح به آقاي رضا حق بخش

اهداي لوح به آقاي محمدحسين امانت