چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶

تجمع دانشگاهيان شيراز در محكوميت سخنان ترامپ

دانشگاهيان دانشگاه شيراز با برگزاري تجمعي ، اظهارات اخير رئيس‌جمهور آمريكا درباره ايران را محكوم كردند.
اساتيد ، كاركنان و دانشجويان دانشگاه شيراز در اعتراض به اظهارات اخير ترامپ ، پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه ، ‌با حركت به سوي ميدان ورودي پرديس ارم ، تجمع كردند.
دانشگاهيان با سر دادن شعار مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل و با در دست داشتن پلاركارد‌هايي با همين مضامين اظهارات ترامپ را محكوم كردند.
در اين تجمع كه با حضور دانشجويان، اساتيد و كاركنان اين دانشگاه برگزار شد، پرچم آمريكا به آتش كشيده شد و شركت‌كنندگان در بيانيه‌اي اقدامات خصمانه دولت امريكا را محكوم كردند.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ،‌سرپرست دانشگاه شيراز در اين مراسم اظهار داشت : توهين به ملت ايران ، تحريف نام تاريخي خليج فارس و توهين به سپاه پاسداران كه نماينده عزت و عظمت ملت بزرگ ايران در طول تاريخ بعد از انقلاب است، آمريكا را به منفورترين چهره نزد ايرانيان تبديل نموده است.
وي، با اشاره به بخشي از اقدامات خصمانه دولت امريكا عليه جمهوري اسلامي ايران در ساليان گذشته ،‌اظهار داشت : بكارگيري واژه مجعول براي خليج فارس عليرغم آن كه بر روي سنگ قبر سربازان و مدال هاي آن ها نام persian gulf نوشته شده ؛ نشان دهنده ي آن است كه امريكايي ها عقلانيت لازم را ندارد و مباني و اصول ديپلماتيك را هم نمي توانند رعايت كنند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۷:۳۰ - ۲۴/۰۷/۱۳۹۶   بازدید: ۷۴۳