جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

گشايش دفتر انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي شعبه ي شيراز

آيين گشايش دفتر انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي شعبه ي شيراز با حضور جمعي از استادان دانشگاه در بخش زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين مراسم با حضور آقاي دكتر گشتاسبي راد سرپرست دانشگاه شيراز، آقاي دكتر ميرباقري فرد رييس انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي و دبير قطب هاي علوم انساني و هنر وزارت علوم، آقاي دكتر كهدويي عضو هيئت مديره ي انجمن و آقاي دكتر حسن لي پژوهشگر، استاد دانشگاه و چهرهي آشناي عرصه ي حافظ پژوهي و از اعضاي هيئت مديره ي انجمن ترتيب يافت.
در اين نشست دكتر گشتاسبي راد سرپرست دانشگاه شيراز ضمن ابراز خشنودي از حضور رسمي انجمن ترويج در دانشگاه شيراز و منطقه ي جنوب كشور، از هر گونه حركت در جهت گسترش زبان فارسي و ارتقاء جايگاه آن حمايت كرد.
دكتر ميرباقري فرد نيز در خصوص فعاليت هاي انجمن و لزوم حفظ و پاسداشت زبان فارسي به عنوان يك وظيفه ي ملي سخن گفت.
دكتر حسن لي هم ابراز اميدواري كرد با فعاليتِ اين دفتر، تعامل بيش از پيش همه ي دوستداران و پژوهشگران ادبيات پربار و سترگ فارسي را شاهد باشيم.
از موضوعاتِ ديگرِ اين نشست، تبادل نظر و گفت وگو درباره ي چند و چون برگزاري سيزدهمين همايش بين المللي انجمن ترويج در مهرماه 97 به ميزباني دانشگاه شيراز بود. اين سلسله همايش ها كه يكي از بزرگترين رخدادهاي علمي در حوزه ي زبان و ادبيات فارسي به شمار مي رود، هر سال به ميزباني يكي از دانشگاه هاي كشور با دعوت از استادان و پژوهشگران داخلي و خارجي برگزار مي گردد.
گفتني است انجمن استادان زبان و ادبيات فارسي (انجمنِ ترويجِ كنوني) در سال 1350 به وسيله ي بيست تن از استادان زبان و ادبيات فارسي كشور تأسيس گرديد.
ايجاد و تحكيم روابط علمي و تحقيقاتي بين استادان زبان و ادبيات فارسي؛ تشكيل مجالس سخنراني و بحث هاي علمي و آموزشي فصلي يا سالانه يا فوق‌العاده؛ كوشش در افزودن دانش و اطلاعات مدرسان زبان و ادبيات فارسي و آشنا ساختن آنان با تازه ترين روش هاي آموزشي؛ ارتباط با استادان فارسي خارج از كشور و نيز بزرگداشت دانشمندان و محققان مشهور جهان كه به زبان و ادبيات فارسي خدمت كرده‌اند؛ از اهداف اين انجمن به شمار مي رود.

تاریخ: ۱۷:۰۹ - ۰۶/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۳۰۹