جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

دعوت از دانشگاهيان شيراز براي حضور در مراسم بزرگداشت يوم الله ۱۳ آبان

بسم الله الرحمن رحيم
سيزدهم آبان، يادآور تبعيد ناجوانمردانه حضرت امام خميني (ره) در سال ۱۳۴۳ و شهادت دانش آموزان معترض در مقابل دانشگاه تهران به دست دژخيمان شاه و رويداد عظيم تسخير لانه جاسوسي آمريكا و حركت شجاعانه دانشجويان اسكتبار ستيز پيرو خط امام (ره) است. دانشجوياني كه توانستند با تسخير لانه جاسوسي آمريكا ، فرياد مظلوميت مردم ايران و ظلم ستيزي انقلاب اسلامي ايران را در سراسر جهان طنين انداز كنند.
اين تجربه گران سنگ استبداد و استكبار ستيزي، تكليف سنگيني بر دوش اصحاب علم و دانش و دانشگاهيان ايران اسلامي مي‌نهد و بر ما واجب مي سازد كه با تكيه بر تعهد، كسب تخصص و دانش ، مسير مقدس امام راحل و شهداي راه استقلال و آزادي را ادامه دهيم.
روابط عمومي دانشگاه ضمن تكريم رشادت ها و حماسه آفريني هاي دانشجويان در روز ۱۳ آبان به نمايندگي از جامعه علمي دانشگاه شيراز، اين روز بزرگ را گرامي مي‌دارد و از همه دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه جهت حضور در اين راهپيمايي دعوت به‌عمل مي‌آورد.
مراسم بزرگداشت يوم الله ١٣ آبان، روز ملي مبارزه با استكبار جهاني، روز شنبه ٩٦/٨/١٣ ساعت ٩ صبح برگزار مي شود .
محل برگزاري مراسم بلوار شهيد آيت الله دستغيب تقاطع خيابان ٩ دي، در جوار حرم مطهر حضرت احمدبن موسي شاهچراغ(ع) مي باشد.
ومن الله التوفيق
   تاریخ: ۰۹:۴۶ - ۱۳/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۱۳۳