جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

بازديد هيات نفتي كشور اندونزي از امكانات و توانمندي هاي دانشگاه شيراز

كميته ي فني شركت ملي نفت و گاز اندونزي (Pertamina) از امكانات دانشگاه شيراز در حوزه ي ازدياد برداشت و بهبود توليد نفت بازديد كرد.
اعضاي تيم فني شركت پرتامينا درجريان اين بازديد، از آزمايشگاه مركزي نفت، مركز ازدياد برداشت از مخازن نفتي(EOR) ، مركز بهبود توليد نفت (IOR) و مركز شبيه سازي مخازن نفتي در دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه شيراز و همچنين از پژوهشكده ي ازدياد برداشت و بهبود توليد نفت در مجتمع جهان پارس دانشگاه شيراز ديدن كردند و توانمندي هاي دانشگاه شيراز در عرصه نفت و گاز به بازديد كنندگان ارائه گرديد.
دكتر مسعود رياضي، استاد دانشكده مهندسي شيمي ، نفت و گاز دانشگاه شيراز و سرپرست كارگروه فني در تيم مذاكره كننده ي شركت ملي نفت ايران ، از تلاش براي انعقاد تفاهم نامه ي همكاري بين دانشگاه شيراز و شركت شركت ملي نفت و گاز اندونزي خبر داد و گفت : اين موضوع به عنوان يكي از الزامات و پيوست هاي قرادادهاي بين المللي شركت ملي نفت ايران، معروف به IPC به شمار مي رود.
دكتر سيد فخرالدين افضلي ، مدير دفتر امور فناوري و طرح هاي كاربردي دانشگاه شيراز هم يكي از اهداف شركت ملي نفت ايران در قراردادهاي IPC را انتقال فناوري عنوان و ابراز اميدواري كرد : انعقاد اين تفاهم نامه ، انتقال فناوري هاي كاربردي در حوزه ي ازدياد برداشت را در پي داشته باشد.
وي افزود : با همكاري و تعامل دانشگاه شيراز و شركت شركت ملي نفت و گاز اندونزي ؛ براي حل چالش هاي ازدياد برداشت از مخازن نفتي ايران؛ در آينده قدم هاي مثبت و موثري در زمينه ي توسعه ي علمي و نيروي انساني برداشته خواهد شد.
دكتر افضلي تاكيد كرد: شروع همكاري علمي، پژوهشي دانشگاه شيراز به عنوان بازوي تحقيق و توسعه در پروژه هاي نفتي، منوط به موفقيت شركت هاي خارجي در عقد قرارداد با شركت ملي نفت ايران براي توسعه ميادين نفتي است.

تاریخ: ۱۵:۳۲ - ۲۰/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۲۸۰