جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

گشايش نمايشگاه چهل سال دستاورهاي تحول در علوم انساني در دانشگاه شيراز

صبح امروز 23 آبان ، نمايشگاه چهل سال دستاورهاي تحول در علوم انساني ، در محل كتابخانه مركزي دانشگاه شيراز گشايش يافت.
در اين آيين جمعي از مسئولان دانشگاه از جمله دكتر حبيب آگهي ، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز حضور داشتند.
در اين نمايشگاه، دانشگاه باقرالعلوم عليه السلام( از قم) ، دانشگاه جامع امام حسين عليه السلام (تهران) ، دانشگاه شيراز ، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه(قم) ، پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي(تهران)، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي(قم) ، فرهنگستان علوم اسلامي(قم)، مركز پژوهش هاي علوم انساني اسلامي صدرا(تهران) ، موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني(قم) ، موسسه حكمت و فلسفه ايران(تهران) و موسسه مطالعات راهبردي نور(از مشهد) حضور دارند.

دكتر سيد سعيد زاهد زاهداني ، مدير پژوهشكده تحول در علوم انساني دانشگاه شيراز ، هدف از برپايي اين نمايشگاه را ارائه آخرين توليدات علمي و آثار مكتوب در زمينه تحول در علوم انساني عنوان كرد.
استاد جامعه شناسي دانشگاه شيراز اظهار داشت : بر اساس كلام امام خميني (ره) و منويات رهبر معظم انقلاب اسلامي ؛ تحول در علوم انساني به عنوان نرم افزار مديريت جامعه ، امري ضروري به شمار مي آيد.
دبير علمي نخستين همايش ملي "چرايي و چگونگي تحول در علوم انساني از ديدگاه حضرت آيت الله خامنه اي " بيان داشت: دستيابي به علوم انساني كه بر مبناي اسلام بنا نهاده شده باشد، براي حل مسائل و مشكلات كنوني جامعه اجتناب ناپذير است.
دكتر زاهد گفت : از ابتداي انقلاب برخي مجموعه ها ، پژوهشگاه ها ، پژوهشكده ها و دانشگاه ها ، نسبت به مسئله تحول در علوم انساني حساس شده اند و فعاليت هايي نيز داشته اند كه آثار مكتوب آن ها در نمايشگاه در معرض ديد عموم قرار گرفته است.
دكتر محسن جاجرمي زاده ، دبير اجرايي نخستين همايش ملي "چرايي و چگونگي تحول در علوم انساني از ديدگاه حضرت آيت الله خامنه اي" هم اظهار داشت : اين نمايشگاه در حقيقت بخشي از برنامه هاي همايش به شمار مي رود و قرار است بر اساس هماهنگي هاي صورت گرفته ،‌كليه آثار مكتوب در زمينه تحول در علوم انساني در پايگاه استنادي علوم جهان اسلام قرار گيرد.
وي افزود :در همايش فضايي فراهم شده تا افراد صاحب نظر و انديشمند ، ديدگاه هاي خود را در قالب مقاله، نشست هم انديشي، ميزگرد، كرسي نظريه پردازي، كارگاه آموزشي و ... ارائه نمايند.
گفتني است آيين افتتاحيه نخستين همايش ملي چرايي و چگونگي تحول در علوم انساني از ديدگاه حضرت آيت الله خامنه اي صبح چهارشنبه 24 آبان ماه در تالار حكمت دانشگاه شيراز با حضور انديشمنداني از سراسر كشور برگزار مي شود.
حضور عموم در اين همايش 2 روزه آزاد است.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۴:۰۴ - ۲۳/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۲۰۵