سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷

نشست خبري پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون

نشست خبري پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون با حضور دكتر سيدعلي اكبر صفوي ،‌ دبير كنفرانس ، دكتر احسان آزادي يزدي ، دبير كميته روابط عمومي و بين الملل و دكتر محمد رستگار ، دبير كميته انفورماتيك و ثبت نام ؛ در تالار دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر صفوي در جمع خبرنگاران اظهار داشت : موج چهارم صنعتي ، كل صنعت دنيا را متحول ساخته و متاسفانه در كشورمان نسبت به اين مهم غافل هستيم.
وي افزود : به دليل سيستم هاي اتوماسيون و امكانات متنوعي كه فضاي اينترنت و شبكه ايجاد كرده ، نياز به نيروي انساني در بسياري از كارخانجات كاهش يافته است.
دبير پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون تصريح كرد : دو محور اصلي موج چهارم صنعتي ، اتوماسيون و تبادل داده است كه در كنفرانس مورد بحث و تبادل نظر قرار مي گيرد.
دكتر صفوي گفت : امروزه ابعاد مختلف اتوماسيون در صنايع مختلف، پزشكي ، خودرو ،‌ صنايع نفتي و ... گسترش يافته است و به سمت كارخانه هاي هوشمند پيش مي رويم.
استاد دانشكده مهندسي برق و كامپوتر دانشگاه شيراز خاطرنشان كرد : از بين محورهاي مختلف اين كنفرانس،‌ بر سه محور "موج چهارم صنعتي"، "اينترنت اشياء (IoT)" و"كارآفريني" تاكيد ويژه اي صورت گرفته و سخنرانان كليدي درباره آنها مطالب مهمي را بيان خواهند كرد.
وي ادامه داد : همزمان با برگزاري كنفرانس ، نمايشگاهي از شركت هاي فعال در زمينه كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون داير مي شود و در غرفه ي دانشگاه شيراز نمونه هايي از كاربرد اينترنت اشياء ، سيستم آبياري هوشمند، پزشكي از راه دور و ... ارائه مي گردد.
دكتر آزادي هم در جمع خبرنگاران از همكاري هاي بين المللي كنفرانس سخن گفت و اظهار داشت : در برگزاري پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون ؛ دانشگاه كنترل روسيه، دانشگاه درسدن آلمان ، دانشگاه تكنولوژي وين اتريش، انجمن كنترل آسيا ، ‌انجمن مهندسان كنترل و ابزار دقيق (ISICE) و انجمن مهندسين برق و الكترونيك (IEEE) با دانشگاه شيراز همكاري مي نمايند.
وي افزود : دو ميزگرد با عناوين " سيستم هاي اتوماسيون در صنعت برق" و " موج چهارم صنعتي و نقش سيستم هاي اتوماسيون " و با حضور فعالان و مسئولان صنايع مرتبط از سراسر كشور در كنفرانس پنجم برگزار مي شود و نشست انجمن مهندسان كنترل و ابزار دقيق ايران و شاخه كنترل IEEE نيز داير مي گردد.
دكتر رستگار نيز از دريافت بيش از دويست مقاله توسط دبيرخانه كنفرانس خبر داد و گفت : پس از بررسي داوران ،‌حدود يكصد مقاله در مدت 3 روز برگزاري پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون ، به صورت سخنراني و در قالب پوستر ارائه مي شود.
وي تصريح كرد : در اين كنفرانس ،‌17 كارگاه آموزشي در موضوعات مرتبط اجرا مي شود.
به گفته ي دكتر رستگار، علاقه مندان مي توانند از طريق وب سايت كنفرانس به نشاني www.iccia.ir نسبت به ثبت نام در كارگاه ها و نشست ها اقدام نمايند.
پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون 30 آبان و 1 و 2 آذرماه امسال با حضور بالغ بر 400 نفر از اساتيد ، دانشجويان ، نمايندگان صنعت و پژوهشگران ، در دانشگاه شيراز برگزار مي گردد.
آيين افتتاحيه ، ساعت 8 صبح سه شنبه 30 آذر ماه در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز واقع در خيابان ساحلي غربي آغاز مي شود.

تاریخ: ۱۶:۱۰ - ۲۷/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۱۱۳۶