سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷

برگزاري جلسه ي مشترك مديريت و اساتيد دانشكده ي علوم تربيتي و روان شناسي با مسئولان آموزش و پرورش شيراز

به دنبال برگزاري جلسات قبلي مديريت دانشكده ي علوم تربيتي و روان شناسي و مديران آموزش و پرورش شيراز، جلسه ي مشترك ديگري به ميزباني دانشگاه شيراز در سالن دكتر رضويه برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه پس از قرائت آياتي چند از كلام الله مجيد، دكتر شمشيري، رئيس دانشكده ي علوم تربيتي و روان شناسي ضمن خوش آمدگويي به حاضران، اهداف مشترك اين جلسات را، همكاري هاي دو طرفه و ايجاد رابطه ي بهتر دانشگاه و آموزش و پرورش و استفاده از نظرات اساتيد دانشگاه در بهبود و ارتقاي سطوح آموزشي و پرورشي در آموزش و پرورش عنوان كرد.

آقاي ترابي از مديران آموزش و پرورش هم پيشنهاد نمود كه بيش از گذشته از اساتيد دانشگاه به منظور شركت در همايش ها و پر بارتر نمودن طرح شهاب (شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر) استفاده شود.

دكتر خسرونژاد، استاد دانشكده ي علوم تربيتي و روان شناسي نيز به چند نكته ي مهم از جمله استعداديابي علمي دانش آموزان؛ كارورزي دانشجويان در آموزش و پرورش؛ برگزاري كارگاه هاي تفكر خلاق براي دانش آموزان؛ برگزاري كارگاه هاي ادبيات كودكان و برگزاري جلسات سالانه ي هم انديشي ادبيات كودكان اشاره كرد.

در ادامه، تعدادي ديگر از حاضران در جلسه از جمله دكتر همتي، معاون دانشجويي و فرهنگي و دكتر خرمايي، معاون پژوهشي دانشكده ي علوم تربيتي و روان شناسي و همچنين خانم كلايي، خانم شرزه اي، آقاي زارع و آقاي عباسي از اداره ي آموزش و پرورش نظرات و ديدگاه هاي خود را بيان نمودند.

تاریخ: ۱۱:۱۲ - ۲۹/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۵۴۹