پنج شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷

نشست خبري هفته پژوهش و فناوري

نشست خبري هفته پژوهش با حضور دكتر قاسم حبيب آگهي ، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز ، امروز دوشنبه 29 آبان برگزار شد.
دكتر حبيب آگهي در جمع خبرنگاران گفت: مراسم هفته پژوهش ، از 5 تا 8 آذرماه ، در استان فارس برگزار مي شود و دانشگاه شيراز به عنوان دانشگاه مادر و جامع استان مسئوليت آن را به عهده دارد.
وي افزود: نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه ها و سازمان هاي اجرايي استان فارس هم در قالب 40 غرفه ، يكشنبه 5 آذرماه ساعت 8:30 صبح در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز واقع در خيابان ساحلي غربي گشايش مي يابد و آخرين دستاوردهاي پژوهشي ارائه مي گردد.
دكتر حبيب آگهي بيان داشت : اين نمايشگاه تا چهارشنبه 8 آذر از ساعت 8:30 تا 17 پذيراي عموم علاقه مندان است.
معاون پژوهشي دانشگاه شيراز گفت: سه شنبه 7 آذرماه ساعت 10 صبح هم در تالار شهيد دستغيب واقع در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز مراسم تجليل از 42 پژوهشگر برتر استان از دانشگاه ها ، دستگاه هاي اجرايي و شركت هاي دانش بنيان ، با حضور استاندار و روساي دانشگاه ها اجرا مي گردد.
دكتر حبيب آگهي در بخش ديگري از سخنانش به دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه شيراز در يكسال گذشته پرداخت و گفت: براساس سيستم علم سنجي نيچر Nature ، دانشگاه شيراز ، دانشگاه برتر كشور از نظر انتشار مقالات فاخر در ژورنال ها به شمار مي رود.
معاون پژوهشي دانشگاه شيراز تصريح كرد: در سيستم علم سنجي تايمز (Times Higher Education (THE))هم دانشگاه شيراز، دانشگاه جامع برتر كشور است.
وي بيان كرد: افزايش اعتبارات پژوهشي و تجهيز و به روز رساني آزمايشگاه ها از جمله مواردي است كه در يكسال گذشته پيگيري شده و به عنوان نمونه 3 ميليارد تومان تجهيزات پيشرفته براي آزمايشگاه مركزي دانشگاه شيراز خريداري شده است.
معاون پژوهشي دانشگاه شيراز گفت: اين آزمايشگاه ، به دانشگاه ها و صنايع استان فارس و استان هاي همجوار خدمات ارائه مي كند،؛ به عنوان نمونه 350 مورد خدمت در يكسال گذشته به دانشگاه هاي منطقه 7 شامل دانشگاه هاي استان فارس، بوشهر و كهگيلويه و بويراحمد ارائه شده است.
دكتر حبيب آگهي درخصوص قراردادهاي صنعتي و برون دانشگاهي هم اظهار داشت : در مدت يكسال اخير تعداد 90 قرارداد به ارزش 76 ميليارد تومان با مجموعه هاي برون دانشگاهي منعقد شده و علاوه بر آن بالغ بر 120 ميليارد تومان به عنوان مگاپروژه در زمينه نفت و گاز قرارداد به امضا رسيده است.
وي افزود : دانشگاه شيراز به عنوان نخستين دانشگاه كشور توانسته است به كمك به سرمايه گذار خارجي از كشور ايتاليا دستگاه پيشرفته NMR400 را تهيه نمايد؛ اما متاسفانه از بهمن ماه پارسال تا كنون اين دستگاه در گمرك شيراز قرار داد.
معاون پژوهشي دانشگاه گفت : با مذاكرات صورت گرفته ، مقرر شده است دانشگاه شيراز مبلغ 120 ميليون تومان را به عنوان ماليات بر ارزش افزوده بپردازد، تا اين دستگاه را تحويل بگيرد.
وي، از مسئولان درخواست كرد تا شرايط و تسهيلاتي را فراهم نمايند تا باعث تشويق سرمايه گذاري خارجي در كشور شود.
دكتر حبيب آگهي ، درخصوص فرصت هاي مطالعاتي اساتيد هم گفت : پارسال 5 نفر از فرصت مطالعاتي طولاني مدت استفاده كردند و امسال اين رقم به 15 نفر رسيده است؛ علاوه بر اين 15 نفر ازاساتيد هم از فرصت مطالعاتي كوتاه مدت تابستاني بهره مند شدند.
وي در جمع خبرنگاران به فعاليت هاي متنوع برج نوآوري و شكوفايي هم اشاره و خاطر نشان كرد : هم اكنون 40 تيم در اين مركز مشغول فعاليت هستند و تاكنون 10 تيم اين آمادگي را كسب كرده اند كه به مرحله جذب سرمايه گذار برسند.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه افزود : سه مركز مشاوره تخصصي در زمينه مشاوره حقوقي ، مشاوره معماري و شهرسازي و مشاوره فني-مهندسي در دانشگاه شيراز راه اندازي شده و دو مركز مشاوره تخصصي در زمينه هاي مالي-اقتصادي و كسب و كار و كارآفريني نيز به زودي تاسيس مي شود.
حمايت از 17 طرح كارآفريني ، برگزاري 10 كرگاه در زمينه نوآوري، تلاش براي اجرايي كردن تفاهم نامه ها با دانشگاه هي خارجي ، كسب كرسي پژوهشي حافظ شناسي توسط دكتر حسن لي، راه اندازي شركت مشترك با همراه اول ، حمايت از طرح ها و ايده هاي مرتبط با موبايل و اپليكيشن ها ، راه اندازي طرح كوهورت و پايش سلامت اساتيد و كاركنان ، خريد پهباد نقشه برداري براي آزمايشگاه مركزي و تصويب طرح اوليه براي ايجاد آزمايشگاه ملي ؛ از ديگر مواردي بود كه معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز به عنوان اقدامات موثر اين معاونت در يكسال اخير به تشريح آنها پرداخت.
در ادامه اين نشست خبرنگاران سئوالات خود را مطرح كردند ودكتر حبيب آگهي به آنها پاسخ داد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۸:۴۶ - ۲۹/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۵۸۰