دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶

معرفي برگزيدگان سومين يادواره بوي سيب حرم

سومين يادواره بوي سيب حرم با معررفي برگزيدگان به كار خود پايان داد.
اين يادواره به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
به گفته ي خانم فاطمه فرهادي، دبير سومين يادواره بوي سيب حرم، 330 اثر در رشته هاي عكاسي، نقاشي، كليپ و ترافيك به دبيرخانه اين يادواره ارسال گرديد و از بين آثار رسيده، 21 اثر برگزيده و از صاحبان اثر در اختتاميه برنامه تقدير شد.
وي افزود: در حاشيه اين برنامه نمايشگاهي از 100 اثر گلچين شده در معرض نمايش شركت كننده در برنامه قرار گرفت.
خانم فرهادي در خصوص مقايسه آثار ارسالي سومين يادواره نسبت به سال هاي گذشته بيان داشت: هرسال استقبال بيشتري از اين برنامه صورت مي گيرد و امسال شاهد حضور بيشتري از سوي دانشجويان ديگر دانشگاه هاي شيراز بوديم.
دبير اجرايي سومين يادواره بوي سيب حرم با بيان تاريخچه اي از اين برنامه اظهار داشت: در اولين يادواره كه با محوريت محرم و عاشوراي حسيني در سال 94 برگزار شد، تعداد 196 اثر در بخش هاي گرافيك، نقاشي و عكاسي به دبيرخانه رسيد و سال 95 در دومين يادواره شاهد ارسال 300 اثر بوديم.
وي در خصوص اهداف اين يادواره ادامه داد: عاشورا و محرم الهام بخش خوبي براي هنرمندان كشور است و ما نيز به سهم خود براي گسترش فرهنگ عاشورا در بين جامعه دانشگاهي تلاش مي كنيم.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۹:۲۰ - ۲۹/۰۸/۱۳۹۶   بازدید: ۲۳۹