چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷

پدر سه شهيد دفاع مقدس دعوت حق را لبيك گفت

مرحوم پرويز اكبري باصري پدر شهيدان « فرج الله، امان الله و آيت الله اكبري باصري» از شهداي گرانقدر استان فارس در دوران دفاع مقدس دعوت حق را لبيك گفت و به فرزندان شهيدش پيوست.
به گزارش «ايثار»، مرحوم پرويز اكبري باصري پدر شهيدان «فرج الله، امان الله و آيت الله اكبري باصري» در سن 82 سالگي دعوت حق را لبيك گفت و به فرزندان شهيدش پيوست.
پيكر آن مرحوم فردا پنجشنبه 2 آذرماه از حرم حضرت سيدعلاء الدين حسين(ع) به سمت دالرحمه شيراز تشييع و در گلزار مطهر شهداي اين دارالرحمه به خاك سپرده مي شود.
به همين مناسبت مراسم بزرگداشتي نيز فردا بعد از ظهر از ساعت 14 در مسجد دانشگاه شيراز واقع در ميدان ارم برگزار مي شود.
گفتني است دانش آموز شهيد امان الله اكبري باصري 11 شهريور ماه سال 1360 در منطقه كرخه به شهادت رسيد و پاسدار شهيد آيت الله اكبري باصري در تاريخ 23 ارديبهشت سال 65 در منطقه فكه و جهادگر شهيد فرج الله اكبري باصري 11 بهمن ماه سال 1365 در خاك عراق به فيض شهادت نائل شدند.
انتهاي پيام/
   تاریخ: ۱۴:۳۳ - ۰۱/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۱۴۵