جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

پدر 3 شهيد دوران دفاع مقدس به فرزندان شهيدش پيوست

گروه اجتماعي: مرحوم پرويز اكبري باصري پدر شهيدان فرج الله، امان الله و آيت الله در سن 82 سالگي دعوت حق را لبيك گفت.

به گزارش خبرگزاري بين المللي قرآن(ايكنا) از فارس، مرحوم پرويز اكبري باصري، پدر شهيدان فرج الله، امان الله و آيت الله اكبري باصري، از شهداي دوران دفاع مقدس در سن 82 سالگي بر اثر نارسايي كليه و كهولت سن دعوت حق را لبيك گفت. پيكر آن مرحوم فردا پنج شنبه، 2 آذرماه از حرم حضرت سيدعلاءالدين حسين(ع) به سمت دالرحمه شيراز تشييع و در گلزار مطهر شهداي اين دارالرحمه به خاك سپرده مي شود.

به همين مناسبت مراسم بزرگداشت آن مرحو نيز فردا بعدازظهر از ساعت 14 در مسجد دانشگاه شيراز واقع در ميدان ارم برگزار خواهد شد.

يادآور مي شود، دانش آموز شهيد امان الله اكبري باصري 11 شهريور ماه سال 1360 در منطقه كرخه به شهادت رسيد و پاسدار شهيد آيت الله اكبري باصري در تاريخ 23 ارديبهشت سال 65 در منطقه فكه و جهادگر شهيد فرج الله اكبري باصري 11 بهمن ماه سال 1365 در خاك عراق به فيض شهادت نائل شدند.
منبع خبر:
خبرگزاري قرآن